weddenbonus nieuws

Gokken op Shakhtar Feyenoord en ontvang € 50 gratis!

Vanavond neemt Feyenoord het op tegen het Oekraïense Shakhtar Donetsk voor haar vierde Champions League groepsduel. Een zeer belangrijk duel met het oog op Europese overwintering en een duel met interessante quoteringen. Een weddenschap op dit duel is daarnaast nog eens extra interessant bij LeoVegas omdat je als nieuwe klant je inzet tot € 50 terugkrijgt in de vorm van een Gratis Weddenschap. In dit artikel vind je meer informatie over deze actie, LeoVegas en een Shakhtar Feyenoord voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik € 50 cadeau bij LeoVegas?

  • Klik op een van de LeoVegas aanmeld buttons op onze websites en schrijf je in.
  • Stort erna € 10(+) met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste bet op een weddenschap naar keuze met een odd van 1.80(+).
  • Je ontvangt hierna, ongeacht resultaat, een Free Bet t.w.v. je inzet tot € 50 gratis!
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op match/odd naar wens en winst is voor jou!

 

LeoVegas Sport © LeoVegas

 

LeoVegas – Prima Bookmaker!

Niet enkel bovenstaande LeoVegas Bonus in de vorm van een Gratis Wedden bonus is een aanmelding waard maar ook haar bookmaker product is uitstekend. Je kunt namelijk inzetten op meer dan 40 verschillende sporten en de quoteringen zijn fair. Ook is het natuurlijk een voordeel dat je kunt storten met iDeal. Storten met Skrill en Neteller is ook mogelijk maar in dat geval ontvang je de welkomstbonus niet. Zodoende raden we je aan om bij een eerste storting te kiezen voor iDeal, Visa, Mastercard of een PaySafeCard. Met de € 50 gratis weddenschap is de kans op een succesvolle Champions League Wedden start zeer groot!
 

Sjachtar Donetsk Feyenoord Voorbeschouwing

Je kunt inzetten op een weddenschap naar keuze om je gratis weddenschap te ontvangen maar voor degene die het liefst inzetten op het duel tussen Feyenoord Rotterdam en Shakhtar Donetsk blikken we alvast even kort vooruit. Feyenoord staat teleurstellend laatste in de groep met 0 punten uit 4 duels. Een erg grote verassing is dit echter niet gezien de sterke opponenten. Wat wel opvallend is, is dat het ook in de competitie matig verloopt met 17 punten uit 10 duels en een 6e plaats als gevolg. Het ontbreken van vele verdedigers is hier deels debet aan. Shakhtar doet het zowel nationaal (1e plek) als internationaal uitstekend. Met een winstpartij doet het goede zaken om overwintering in de Champions League te bewerkstelligen. Twee weken geleden in Rotterdam deed Feyenoord enige tijd nog wel mee, kwam zelfs op voorsprong, maar twee snelle uitbraken van de Oekraïners was voldoende. Ook vanavond verwachten de bookmakers een makkelijke avond voor Shakhtar getuige de 1.43 odd. Gelijkspel levert een 5.00 odd op en winst Feyenoord 8.20. Zie jij de Rotterdammers stunten? Zet in bij LeoVegas en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
PSG Anderlecht Gokken - € 5 Free Bet bij doelpunt RSCA!
volgend artikel
Krijg € 40 cadeau na € 10 weddenschap bij BetVictor!