weddenbonus nieuws

€ 100 Risicovrij op Feyenoord Ajax bij BetFIRST!

Zondag wordt om 14.30u in de Kuip afgetrapt voor de eerste klassieker van dit seizoen tussen Feyenoord en Ajax. BetFIRST geeft nieuwe Nederlandse en Belgische klanten de kans om nu tot € 100 in te zetten op dit duel en bij verlies krijg je je inzet terug! Een duel dat beide kanten op kan waardoor deze actie des te prettig is. Hoe deze actie in zijn werk gaat, wat voor andere promoties BetFIRST biedt en een voorbeschouwing op Feyenoord Ajax lees je in dit artikel.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel en quoteringen naar eigen keuze.
  • Gewonnen? Je winst en inzet is zonder verdere voorwaarden geheel voor jou!
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang je inzet tot € 100 terug!
  • Zet cashback bedrag 1x in binnen 30 dagen op 1.20(+) odd en je kunt uitbetalen!

 

BetFIRST EK Bonus © BetFIRST

 

Benut ook risicovrije mobiele weddenschap!

Naast bovenstaande geweldige BetFIRST Bonus profiteer je na je aanmelding aanvullend ook nog eens van de BetFIRST Mobiel bonus. Hierbij kun je voor de eerste keer een weddenschap via je mobiel of tablet plaatsen en bij verlies ontvang je je inzet tot € 10 terug. Ook nu door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Het terug ontvangen bedrag hoef je slechts eenmaal in te zetten op een quotering van 1.50 of hoger. BetFIRST heeft verder nog andere mooie promoties voor je Voetbal Voorspellingen. Varierend van verhoogde odds tot extra winst bij je combinatieweddenschappen. Probeer het uit en win!

Voorbeschouwing Feyenoord Ajax

Na een sterke seizoenstart zit Feyenoord in een behoorlijke dip. Het verloor haar eerste 3 Champions League duels en de laatste twee competitiewedstrijden in de Kuip waren ook geen succes. Tegen Zwolle werd met 0-0 gelijk gespeeld en van NAC werd met 0-2 verloren. De matige resultaten zijn mede te verklaren door het drukke programma maar ook door vele blessures. Ook zondag wordt het met name achterin weer puzzelen. Verdedigingsduo Van der Heijden en Botteghin zijn beide afwezig en ook Van Beek en Tapia zijn twijfelgevallen. Met 16 punten staat Feyenoord momenteel 5 punten achter op koploper PSV. Ook Ajax heeft 16 punten maar kent na een matige start juist een sterkere laatste serie. Ook heeft Ajax geen Europese verplichtingen, geen blessures en behaalt het van oudsher goede resultaten in de Kuip. Hierdoor is Ajax met een 2.30 quotering favoriet bij de bookmakers. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.40 en winst Feyenoord aan 2.90. Wat verwacht jij van dit duel? Bij BetFIRST kun je hoe dan ook risicovrij wedden waardoor jouw weddenschap extra veel zekerheid kent.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak nu jouw kans om € 5 in te zetten zonder storting!
volgend artikel
Tot € 20 aan Free Bets voor Belgen met Jupiler Pro League Bets!