14:56 uur

Gokken op Eurovision 2017 – € 5 Gratis Inzet & Songfestival Tips

Op zaterdag 13 mei 2017 vindt de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 plaats in Kiev. Deze finale wordt voorafgegaan aan twee halve finales op dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei. In totaal 42 landen strijden om de titel. Om het Songfestival wat extra spanning te geven, geven wij jou de kans om € 5 gratis in te zetten zonder storting! Tevens blikken we vooruit op de quoteringen, favorieten en middels een algemene voorbeschouwing.
 

Hoe wed ik € 5 gratis op Eurovisie 2017?

  • Klik op een van de bonus banners van Bookmaker b-Bets in dit artikel en meld je aan.
  • Binnen 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis wedtegoed in je spelers account.
  • Je kunt hierna je € 5 gratis inzetten op alle evenementen en quoteringen naar keuze.
  • Gewonnen? Zet hierna nog voor € 75 in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen en betaal uit!

 

b-Bets 5 euro Free Bet
© b-Bets

 

Verder spelen loont! Pak € 100 bonus!

Je kunt ervoor kiezen om, na het verkrijgen van je € 5 Gratis Wedden Zonder Storting en het mogelijk maken van de maximum winst van € 50, uit te betalen. Het loont zich echter ook om met je winst verder te spelen. b-Bets heeft namelijk een ruim wed aanbod en veelvuldig promoties. Daarnaast krijg je ook nog eens op je eerste storting een 100% bonus tot een maximum bonusbedrag van € 100. Nadat je je stortings- en bonusbedrag 8x inzet binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger is je bonus vrijgespeeld. Hierbij kun je telkens maximaal 30% van je totaalsaldo inzetten per weddenschap. Je kunt zowel Voetbal Bet als Sportweddenschappen spelen. Specials zoals het Eurovisie Songfestival zijn uiteraard ook mogelijk! Meer over het Eurovisie Songfestival Wedden lees je onderstaand.
 

Eurovisie Songfestival Quoteringen & Tips

De Bookmakers kunnen vaak op voorhand goed inschatten wie de favorieten zijn. Toch verandert de stemming vaak na bijvoorbeeld de halve finales. Daarom is het ook interessant om de quoteringen in de gaten te blijven houden. Onderstaand vind je alvast de quoteringen van dit moment (april 2017) terug waarbij Italie, Bulgarije, Zweden, Belgie en Portugal de grootste kanshebbers zijn. Door op onderstaande button te klikken kun je de actuele quoteringen op elk moment bekijken en daarnaast tegelijkertijd ook inzetten.
 

Eurovision Songfestival 2017 Gokken
© b-Bets

 

Eurovisie Songfestival Bookmakers

Naast b-Bets zijn er nog tal van andere bookmakers waar jij je Songfestival Weddenschappen bij kunt plaatsen. Wij raden je aan om te kiezen voor een bookmaker met een interessante bonus. Net zoals we bovenstaand beschreven met b-Bets. Klik op Bookmakers om een overzicht te zien van alle Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren. In dit overzicht zie je direct de bonus en een waardering van de bonus per bookmaker. Een bookmaker willen we reeds graag voor je benoemen. Dat is 888Sport. Wat 888Sport interessant maakt is dat het een winstverdrievoudig biedt op je eerste weddenschap. Daarnaast is het ook qua betalingsmethodes, wedden aanbod, klantenservice, quoteringen en vele andere facetten een top aanbieder. In de exclusieve Beste Bookmakers Nederland lijst staat 888Sport dan ook bovenaan genoteerd!
 

Eurovision Songfestival 2017 Informatie

Nadat Oekraïne de 2016 editie won, mag het dit jaar traditiegetrouw het evenement organiseren. Na een schifting tussen 6 steden kwam uiteindelijk Kiev als de organiserende stad uit de bus en zo´n 12.000 tot 14.000 fans zullen de finales bijwonen. Allereerst komen er op dinsdag 9 mei 18 landen in actie waarna op donderdag 11 mei 18 andere landen om een finaleplek strijden. Groot investeerders Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zijn net als Oekranie reeds van een finaleplek verzekerd. Rusland zou oorspronkelijk, ondanks politieke spanningen, deelnemen maar heeft haar deelname ingetrokken nadat er roering was ontstaan over een eerder optreden van haar kandidate in het Krimgebied. In totaal zijn er daarom 42 kanshebbende landen. Nederland neemt deel met de zussen Lisa, Amy en Shelly Vol (O´G3NE) met het lied Lights and Shadows. In 2007 deden de zussen reeds mee aan het Junior Songfestival van 2007 en ook wonnen ze the Voice of Holland 2014. België stuurt Ellie Delvaux (Blanche) met het lied City Lights naar Oekranie. Ook zij werd bekend via The Voice, enkel de Belgische editie in dit geval. Denk jij dat onze landgenoten gaan winnen? Pak je bonus, zet in en win!

Claim de bonus! Meer informatie