Op zaterdag 12 mei 2018 vindt de finale van het Eurovisie Songfestival 2018 plaats in Lissabon. Deze finale wordt voorafgegaan aan twee halve finales op dinsdag 8 mei en donderdag 10 mei. In totaal 43 landen strijden om de titel. Om het Songfestival wat extra spanning te geven, geven wij Nederlanders en Belgen de kans om € 5 gratis in te zetten zonder storting! Tevens blikken we vooruit op de quoteringen en favorieten.
 

Hoe wed ik € 5 gratis op Eurovisie 2018?

  • Klik op een van de bonus banners van GoldenPalace in dit artikel en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID toe (standaard proces) en krijg € 5 gratis in je account.
  • Wed voor € 25 op odds van 1.70 of hoger. Erna is alle winst geheel voor jou!

 

GoldenPalace Welkomstbonus
© Golden Palace

 

Verder spelen loont! Pak € 500 bonus!

Je kunt ervoor kiezen om, na het verkrijgen van je € 5 Gratis Wedden Zonder Storting en het rondspelen hiermee je winst uit te betalen. Het loont zich echter ook om met je winst verder te spelen. GoldenPalace heeft namelijk een ruim wed aanbod en veelvuldig promoties. Daarnaast krijg je ook nog eens op je eerste storting een 100% bonus tot een maximum bonusbedrag van € 500. Nadat je je bonusbedrag 20x inzet binnen 60 dagen op odds van 1.70 of hoger is je bonus vrijgespeeld. Je kunt zowel Voetbal Bet als Sportweddenschappen spelen. Specials zoals het Eurovisie Songfestival zijn uiteraard ook mogelijk! Meer over het Eurovisie Songfestival Wedden lees je onderstaand.
 

Eurovisie Songfestival Quoteringen & Tips

De Bookmakers kunnen vaak op voorhand goed inschatten wie de favorieten zijn. Toch verandert de stemming vaak na bijvoorbeeld de halve finales. Daarom is het ook interessant om de quoteringen in de gaten te blijven houden. Onderstaand vind je alvast de quoteringen van dit moment (9 mei 2018) terug waarbij Cyprus, Noorwegen, Frankrijk, Israel en Litouwen de grootste kanshebbers zijn. Door op onderstaande button te klikken kun je de actuele quoteringen op elk moment bekijken en daarnaast tegelijkertijd ook inzetten.
 

Eurovisie Wedden Songfestival
© GoldenPalace

 

 

Eurovisie Songfestival Bookmakers

Naast GoldenPalace zijn er nog tal van andere bookmakers waar jij je Songfestival Weddenschappen bij kunt plaatsen. Wij raden je aan om te kiezen voor een bookmaker met een interessante bonus. Net zoals we bovenstaand beschreven met GoldenPalace. Klik op Bookmakers om een overzicht te zien van alle Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren. In dit overzicht zie je direct de bonus en een waardering van de bonus per bookmaker. Een bookmaker willen we reeds graag voor je benoemen. Dat is BetFIRST. Wat BetFIRST interessant maakt is o.a. een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus. Daarnaast is het ook qua betalingsmethodes, wedden aanbod, klantenservice, quoteringen en vele andere facetten een top aanbieder. In de exclusieve Beste Bookmakers Nederland lijst staat BetFIRST dan ook hoog genoteerd!
 

Eurovision Songfestival 2018 Informatie

Nadat Portugal de 2017 editie won, mag het dit jaar traditiegetrouw het evenement organiseren. Na een schifting tussen 7 steden kwam uiteindelijk Lissabon als de organiserende stad uit de bus en zo´n 10.000 fans zullen de finales bijwonen. Allereerst komen er op dinsdag 8 mei 19 landen in actie waarna op donderdag 10 mei 18 andere landen om een finaleplek strijden. Groot investeerders Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zijn net als Portugal reeds van een finaleplek verzekerd. In totaal zijn er daarom 43 kanshebbende landen. Nederland neemt deel met Waylon en het lied Outlaw In ´Em. België stuurde Sennek naar Portugal maar zij overleefde de eerste halve finale niet. Denk jij te weten wie gaat winnen? Speel met bonus bij GoldenPalace en win!