Gokken op Eurovisie Songfestival 2019: odds en verwachtingen

De finale van het Eurovisie Songfestival 2019 vindt dit jaar plaats in Tel Aviv op 18 mei. Voor de finale start krijgen we nog wel allereerst twee halve finales op dinsdag 14 mei en donderdag 16 mei. Door afwezigheid van Bulgarije en Ukraine zijn er dit jaar 41 landen die kansmaken om het festival te winnen. We geven het eurovision dit jaar ook nog wat meer spanning.  Zowel Nederlanders als Belgen krijgen de kans om € 5 gratis in te zetten zonder storting! Tevens kijken we ook nog naar de quoteringen van de favorieten..

Hoe wed ik € 5 gratis op Eurovisie 2019?

  • Klik op een van de bonus banners van GoldenPalace in dit artikel en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID toe (standaard proces) en krijg € 5 gratis in je account.
  • Wed voor € 25 op odds van 1.70 of hoger. Erna is alle winst geheel voor jou!

 

Bonus BetFIRST
© BetFIRST

 

Verder spelen loont! Pak € 500 bonus!

Je kunt ervoor kiezen om, na het verkrijgen van je € 5 Gratis Wedden Zonder Storting en het rondspelen hiermee je winst uit te betalen. Het loont zich echter ook om met je winst verder te spelen. GoldenPalace heeft namelijk een ruim wed aanbod en veelvuldig promoties. Daarnaast krijg je ook nog eens op je eerste storting een 100% bonus tot een maximum bonusbedrag van € 500. Nadat je je bonusbedrag 20x inzet binnen 60 dagen op odds van 1.70 of hoger is je bonus vrijgespeeld. Je kunt zowel Voetbal Bet als Sportweddenschappen spelen. Specials zoals het Eurovisie Songfestival zijn uiteraard ook mogelijk! Meer over het Eurovisie Songfestival Wedden lees je onderstaand.

Eurovisie Songfestival Quoteringen & Tips

De Bookmakers zijn altijd goed in het op voorhand inschatten van wie de favorieten zijn. Toch verandert de stemming vaak na bijvoorbeeld de halve finales. Daarom is het ook interessant om de quoteringen in de gaten te blijven houden. Onderstaand vind je alvast de quoteringen van dit moment (17 april) terug waarbij Nederland, Rusland, Zwitserland, en Italië de grootste kanshebbers zijn. Door op onderstaande button te klikken kun je de actuele quoteringen op elk moment bekijken en daarnaast tegelijkertijd ook inzetten.

Eurosong Festival 2019 quoteringen
© GoldenPalace

 

 

Nederland de grote favoriet voor het Eurovisie Songfestival

Met de inzending van Duncan Laurence en zijn lied Arcade staat Nederland vast als de topfavoriet bij de Bookmakers om het Eurovisie Songfestival 2019 te winnen. Het lied over een tragische relatie zal in de halve finales dus met hoge verwachtingen starten. Duncan is bekend via het populaire programma ‘The voice”, Arcade, is zijn eerste single en is meteen ook al een succes met de nummer 10 plaats in the Nederlandse charts. Supporter jij ook voor Duncan? Wed dan via BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot € 200.

 

De Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival

De Belgen sturen dit jaar Eliot Vassamillet naar Tel Aviv in het Eurovisie Songfestival. Dit jaar was de Waalse nationale zender RTBF verantwoordelijk om een kandidaat te sturen. Net zoals de Nederlandse inzending, is Eliot ook weer bekend door de Belgische versie van ‘The Voice’. Zijn lied “Wake Up” doet het met een notering van boven de 80.00 bij BetFIRST veel slechter dan de Nederlandse inzending, die topfavoriet is met 2.60. Wil je toch je kans wagen met deze waanzinnig hoge odds?

 

odds eurosong festival
© BetFIRST

 

 

 

Eurovisie Songfestival Bookmakers

Naast GoldenPalace zijn er nog tal van andere bookmakers waar jij je Songfestival Weddenschappen bij kunt plaatsen. Wij raden je aan om te kiezen voor een bookmaker met een interessante bonus. Net zoals we bovenstaand beschreven met GoldenPalace. Klik op Bookmakers om een overzicht te zien van alle Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren. In dit overzicht zie je direct de bonus en een waardering van de bonus per bookmaker. Een bookmaker willen we reeds graag voor je benoemen. Dat is BetFIRST. Wat BetFIRST interessant maakt is o.a. een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus. Daarnaast is het ook qua betalingsmethodes, wedden aanbod, klantenservice, quoteringen en vele andere facetten een top aanbieder. In de exclusieve Beste Bookmakers Nederland lijst staat BetFIRST dan ook hoog genoteerd!

Eurovision Songfestival 2019 Informatie

Nadat Israel de overwinning van de 2018 editie pakte, heeft het zoals elke winnaar dit jaar de kans gekregen het evenement te organiseren. De eerste logische kandidaat die werd voorgesteld als gaststad was de hoofdstad Jeruzalem. Zowel de Premier als tal van andere ministers probeerden het Eurovisie Songfestival naar Jeruzalem te brengen. Het werd al snel duidelijk dat Tel Aviv de betere optie was, gezien deze meer de middelen had om een succesvol evenement te organiseren. Zo’n 9000 fans zullen de finales kunnen bijwonen in het Expo Tel Aviv. De grootste sponsors van het euro visie als Duitsland, Verenigd Konkinkrijk, Italie, Spanje en Frankrijk zijn net als Israel reeds van een finaleplek verzekerd. We krijgen dan 41 landen die meestrijden dit jaar. Nederland neemt deel met Duncan Laurence en het lied Arcade. België stuurt dit jaar Eliot naar Israel. Zowel België als Nederland moeten eerst nog de halve finales spelen. Denk jij te weten wie gaat winnen? (Speel met bonus bij GoldenPalace en win!)

Eurovision Songfestival 2018 Informatie

Nadat Portugal de 2017 editie won, mocht het traditiegetrouw het evenement organiseren. Na een schifting tussen 7 steden kwam uiteindelijk Lissabon als de organiserende stad uit de bus en zo´n 10.000 fans konden de finales bijwonen. Allereerst kwamen er op dinsdag 8 mei 19 landen in actie waarna op donderdag 10 mei 18 andere landen om een finaleplek streden. Groot investeerders Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk waren net als Portugal reeds van een finaleplek verzekerd. In totaal waren er daarom 43 kanshebbende landen. Nederland nam deel met Waylon en het lied Outlaw In ´Em. België stuurde Sennek naar Portugal maar zij overleefde de eerste halve finale niet.