weddenbonus nieuws

Gokken op Duitsland Chili met € 5 Gratis Wedtegoed!

Zondagavond om 20.00u trappen Duitsland en Chili af voor de finale in de Confederations Cup. Een interessant duel dat beide kanten op kan en waaraan jij nu extra spanning kunt geven met € 5 gratis wedtegoed van b-Bets. Daarnaast wacht er ook nog een mooie € 100 stortingsbonus op jou. Wij leggen jou uit hoe jij kunt profiteren en schreven eveneens een Duitsland Chili Voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 5 cadeau van b-Bets?

  • Klik exclusief op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Direct na je aanmelding krijg je € 5 gratis wedtegoed in je account cadeau van b-Bets.
  • Zet hierna binnen 30 dagen voor € 80 in op 1.80(+) odds en pak max. winst van € 50.

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Pak aanvullend € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande Gratis Welkomstbonus geeft je de kans om zonder storting geld te winnen en eveneens kennis te maken met bookmaker b-Bets. Als je besluit over te gaan tot een storting krijg je direct een bonus van 100% tot een maximum van € 100. Door hierna je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger speel je je gehele bonus vrij. Weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten tellen mee. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat je bij b-Bets een prima Voetbal Bet en Sportweddenschappen aanbod terugvindt. Ook is het fijn dat je kunt storten met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. De quoteringen zijn competitief en de website werkt uitstekend. Probeer het dan nu ook zeker uit!

Voorbeschouwing Duitsland Chili

Voor aanvang van de Confederations Cup was het de vraag hoe sterk Duitsland voor de dag zou kunnen komen. Het heeft namelijk veel vaste spelers thuisgelaten en speelt met een ´b-team´. Dit b-team blijkt echter uitstekend te kunnen spelen en kwam probleemloos te groepsfase door en wist zelfs Mexico in de halve eindstrijd met 4-1 te verslaan. Chili had meer moeite met de finale te bereiken en wist Portugal pas na strafschoppen te verslaan in de vorige ronde. Het speelde echter wel frivool en had de beste kansen. De Duitsers zijn desalniettemin de favoriet met een quotering van 2.41 voor winst in de reguliere speeltijd. Een gelijkspel staat genoteerd aan 3.30 en winst voor Mexico aan 2.97. Speel je liever een weddenschap op wie de eindwinnaar wordt? Kies dan voor Duitsland @ 1.70 of Mexico @ 2.07 bij Bookmaker b-Bets!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op beslissing ConFed Cup met € 5 Gratis wedtegoed!
volgend artikel
Wimbledon Wedden - Win een Jaguar en meer bij 1xBet!