13:18 uur

Gokken op Bulgarije Nederland – € 5 Gratis inzet en meer!

Op zaterdagavond om 20.45u trapt Nederland in Sofia het belangrijke WK Kwalificatie duel af tegen Bulgarije. Deze wedstrijd belooft spannend te worden en jij kan deze spanning zelfs nog vergroten. Benut nu namelijk de € 5 gratis inzet zonder storting van b-Bets! Daarnaast wacht er ook nog een aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100. Lees meer en win!
 

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets Bonus Banners op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur ontvang je vervolgens voor € 5 gratis aan tegoed.
  • Benut je Gratis Weddenschap vervolgens op een quote van 1.80 of hoger.
  • Winst? Zet binnen 30 dagen € 75 in op opnieuw quoteringen van 1.80(+).
  • Gebruik per weddenschap maximaal 30% van je totaalsaldo als inzet.
  • Het maximale winstbedrag dat je uiteindelijk kunt uitbetalen is € 50.

 

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

 

Benut ook de € 100 Stortingsbonus!

Bovenstaande b-Bets € 5 gratis wedden zonder storting promotie is een mooie manier om kennis te maken met bookmaker b-Bets. Je zult zien dat deze bookmaker een prima wedden aanbod heeft en ook een flexibele website. Reden genoeg om ook te profiteren van de b-Bets Bonus voor nieuwe klanten. Maak een storting van € 10 of meer en ontvang direct 100% bonus tot maximaal € 100. Zet je stortings- en bonusbedrag vervolgens binnen 30 dagen 8x in op odds van 1.80 of hoger en je gehele bonus is vrijgespeeld! Een prima Stortingsbonus die je kunt benutten in combinatie met je € 5 gratis! Pak je kans en meld je aan.
 

Bulgarije Nederland Voorbeschouwing

In Groep A voor de WK Kwalificatie in Rusland 2018 zien we de ploegen Frankrijk, Nederland, Zweden, Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg terug. Frankrijk gaat aan kop met 10 punten, Nederland en Zweden volgen met 7, Bulgarije heeft 6 punten en Wit-Rusland en Luxemburg respectievelijk 2 en 1. Nummer 1 plaatst zich rechtstreeks en nummer 2 speelt play offs. Een overwinning voor Oranje is dan ook van groot belang. Bulgarije verloor kansloos bij Frankrijk en Zweden maar wist wel thuis van Wit-Rusland en Luxemburg te winnen. De bekendste namen zijn Mihaylov (ex-Twente), Manolev (ex-PSV) en Popov (Spartak Moskou). Verder is het een onbekend team maar van onderschatting mag absoluut geen sprake zijn. Zeker nu Nederland centraal duo Van Dijk en Buma mist. Of Dost of Janssen de spitspositie inneemt is nog de vraag. Denk jij dat een van hen het verschil kan maken of wordt het een moeilijke avond? Zet in bij b-Bets en maak het mee!

Claim de bonus! Meer informatie