weddenbonus nieuws

Gokken op Nederland Bulgarije – € 5 Gratis inzet en meer!

Op zondagavond om 18.00u trapt Nederland in Amsterdam het belangrijke WK Kwalificatie duel af tegen Bulgarije. Deze wedstrijd belooft spannend te worden en jij kan deze spanning zelfs nog vergroten. Benut nu namelijk de € 5 gratis inzet zonder storting van b-Bets! Daarnaast wacht er ook nog een aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100. Lees meer en win!
 

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets Bonus Banners op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur ontvang je vervolgens voor € 5 gratis aan tegoed.
  • Benut je Gratis Weddenschap vervolgens op een quote van 1.80 of hoger.
  • Winst? Zet binnen 30 dagen € 75 in op opnieuw quoteringen van 1.80(+).
  • Gebruik per weddenschap maximaal 30% van je totaalsaldo als inzet.
  • Het maximale winstbedrag dat je uiteindelijk kunt uitbetalen is € 50.

 

B-bets 5 euro gratis © b-Bets

 

Benut ook de € 100 Stortingsbonus!

Bovenstaande b-Bets € 5 gratis wedden zonder storting promotie is een mooie manier om kennis te maken met bookmaker b-Bets. Je zult zien dat deze bookmaker een prima wedden aanbod heeft en ook een flexibele website. Reden genoeg om ook te profiteren van de b-Bets Bonus voor nieuwe klanten. Maak een storting van € 10 of meer en ontvang direct 100% bonus tot maximaal € 100. Zet je stortings- en bonusbedrag vervolgens binnen 30 dagen 8x in op odds van 1.80 of hoger en je gehele bonus is vrijgespeeld! Een prima Stortingsbonus die je kunt benutten in combinatie met je € 5 gratis! Pak je kans en meld je aan.
 

Nederland Bulgarije Voorbeschouwing

De kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland verloopt vooralsnog desastreus. Met 10 punten uit 7 duels staat Nederland op een 4e plek achter Frankrijk (16 punten), Zweden (13 punten) en Bulgarije (12 punten). Met nog 3 duels te gaan is duidelijk dat Nederland al haar duels dient te winnen om nog kans te maken op plaats 2 en voorronde play offs. Wat veel mensen niet weten is dat bij een gelijke stand eerst het doelsaldo telt. Daarbij dient ook nog vermeld te worden dat het resultaat tegen de nummer laatst uit de groep vervalt waardoor Nederland zeer ver achterstaat op Zweden. Naast eigen winst is er dus ook belang bij een puntenverlies van Zweden bij Wit Rusland. Nederland zal aantreden zonder Strootman (geschorst) en Vilhena is zijn vervanger. Verder is Kofu-Mensah een twijfelgeval en zou Tete hem kunnen vervangen. De Bulgaren wisten tot dusverre al hun thuiswedstrijden te winnen en verloren uit alles. Een zelfde tactiek als in Sofia tegen Nederland (lange ballen) is weer de verwachting. Nederland is volgens de bookies met een 1.30 odd ruim de favoriet. Gelijkspel staat genoteerd aan 5.50 en winst Bulgarije aan 9.50. Wie denk jij dat wint? Zet nu in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Frankrijk Nederland Voorbeschouwing & 25% Profit Boost!
volgend artikel
Betsafe Profit Boost - 25% extra winst tot € 50 op maandag!