weddenbonus nieuws

Gigantisch hoge odds voor Ajax en Schalke bij 888Sport!

Het is nu hét moment om klant te worden bij 888Sport. Je kunt namelijk inzetten op winst van Ajax @ 8.00 en winst van Schalke @ 9.00 bij het onderlinge duel in de kwartfinale van de Europa League. Deze actie is exclusief beschikbaar via WeddenBonus.com en wij leggen jou uit hoe jij kunt meespelen. Daarnaast blikken we ook vooruit middels een Ajax – Schalke Voorbeschouwing. Lees nu alles en win met de ongekend hoge odds!
 

Hoe wed ik op winst Ajax @ 8.00 of winst Schalke @ 9.00?

  • Klik exclusief op een van de 888Sport aanmeld buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijvoorbeeld iDeal, PayPal, PaySafe, Visa, Master, Skrill, Neteller.
  • Wed € 10 op winst Ajax @ 2.50 of winst van Schalke tegen de quotering van 2.85.
  • Bij winst van je weddenschap zet 888Sport de quoteringen om in de 8.00 en 9.00.
  • Je ontvang je inzet en reguliere winst + aanvullend je extra winst i.d.v.v. Free Bets.
  • Benut deze Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is volledig voor jou!

 

Ajax Schalke Wedden
© 888Sport

Ajax – Schalke Wedden met 888Sport Bonus Voorbeeld

Graag lichten wij bovenstaande bonus van 888Sport ook nog even toe middels een voorbeeld. Stel je wed € 10 op Ajax @ 2.50 en ze winnen. In dat geval ontvang je normaal je € 10 inzet terug en de netto winst van € 15. Door de verhoogde odds actie zet 888Sport je quotering echter om in 8.00. Dit betekent dat je 10 x 8.00 = € 80 winst maakt. Hiervan ontvang je je inzet van € 10 en je reguliere winst van € 15 in echt geld en de overige € 65 in de vorm van Gratis Weddenschappen. Vervolgens heb je 7 dagen de tijd om je Free Bets te benutten. Je kunt ze inzetten op alle evenementen en quoteringen naar keuze en de netto winst uit je Free Bet wordt uitbetaald in de vorm van echt geld. Kortom, een makkelijke manier om met een kleine inzet veel te winnen je speelt daarnaast ook nog eens bij een van de Beste Bookmakers Nederland. Reden genoeg om je aan te melden!
 

Voorbeschouwing Ajax – Schalke ´04

De enige vraag die nog rest is of je dient in te zetten op Ajax of Schalke ´04. Ajax wist in de vorige ronde Kopenhagen knap uit te schakelen. Ook in de competitie doet Ajax het goed. Door de winst op Feyenoord en het puntverlies van ditzelfde Feyenoord is het de kop tot op 1 punt genaderd. Daarnaast lijkt Traore herboren en is er een positieve vibe voelbaar. Of deze positieve vibe genoeg gaat zijn om Schalke te verslaan is de vraag. De Duitsers vallen in de competitie met een 10e plek wel behoorlijk tegen. In de vorige ronde wist het Borussia Mönchengladbach uit te schakelen op basis van uitdoelpunten. Het mist 4 spelers donderdagavond. Mocht Ajax een keer ver willen komen in Europa is dit het uitgelezen moment. Begint men met een overwinning? Zet in bij 888Sport en bepaal je eigen winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Unibet geeft € 10.000 aan Free Bets weg omtrent Anderlecht - Man. U!
volgend artikel
BetFinal Late Goal Refund - € 50 Cashback bij 90+ Goal!