weddenbonus nieuws

Ajax PSV levert jou 2x € 10 gratis op!

Een mooie kans voor Nederlanders die nog geen klant bij Mr Green zijn. Na het plaatsen van je eerste weddenschap ontvang je nu € 20 aan Free Bets cadeau! Hoe leggen wij jou uit in dit artikel. Ook bekijken we wat Mr Green nog meer voor jou in petto heeft en blikken we vooruit op het duel van zondag 16.45u middels een Ajax PSV Voorbeschouwing.

Hoe krijg ik 2 x € 10 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap op duel(s) met een quotering van 2.00(+).
  • Je ontvangt hierna direct 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen cadeau!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odd.
  • Alle winst uit je Gratis Weddenschappen is zonder voorwaarden voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Populair onder Nederlanders!

Niet enkel bovengenoemde bonus is een aanmelding waard maar er zijn nog tal van andere redenen om je Sportweddenschappen te plaatsen bij Mr Green. Zo behoort het allereerst tot de iDeal Bookmakers en is de toegankelijkheid groot door de prettige website en de klantenservice die via telefoon, e-mail en live chat te bereiken is. Daarnaast zijn de quoteringen fair en is het wedden aanbod enorm groot. Meer dan 35 verschillende sporten staan voor jou klaar om op in te zetten en voor voetbalwedstrijden zijn er vaak meer dan 200 selecties beschikbaar. Als we Betting Sites Nederland bekijken behoort Mr Green zeker tot de betere bookmakers voor Nederlanders!

Voorbeschouwing Ajax PSV Quoteringen

Je mag een eerste weddenschap plaatsen op een duel naar keuze maar voor de liefhebbers van een weddenschap op Ajax PSV blikken we alvast even vooruit op dit duel en de quoteringen. Met 29 punten uit 14 duels en recent puntverlies bij Twente zijn de Amsterdammers niet erg te spreken over de resultaten tot nu toe. Zeker in de wetenschap dat PSV maar liefst 39 punten wist te behalen. Een nederlaag voor Ajax is zondag dan ook cruciaal in de titelstrijd. Toch zien de bookmakers Ajax als grote favoriet met een odd van 1.86. Gelijkspel levert 3.65 en winst PSV maar liefst 4.00. PSV zal tevreden zijn met een punt maar een odd van 4.00 is zeker value! Wat denk jij dat het wordt? Speel bij Mr Green en ontvang € 20 aan Gratis Weddenschappen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Glory Redemption: Gokken op Verhoeven - Ben Saddik!
volgend artikel
Krijg tot € 50 cadeau na je eerste Bet bij LeoVegas!