weddenbonus nieuws

De Mexicaanse competitie is weer begonnen! Wedden op de Liga MX

Terwijl de meeste Europese competities afgelopen zijn begint de bal in Mexico weer te rollen. Omdat we niet zonder voetbal kunnen geven je wat wedtips voor de aankomende week en belichten we deze speciale competitie.

 

Voetbal in Mexico, een speciale competitie

Laten we beginnen met was basisinformatie over de Mexicaanse competitie. Nu zal je denken, voetbal is toch voetbal, dat klopt maar in Mexico is de competitie opgedeeld. Er is een zomertoernooi en een wintertoernooi. In het zomertoernooi, Apertura genoemd, doen 18 teams mee met het doel zich te kwalificeren voor de Play-offs (liguilla). De wintercompetitie, die Clausura heet kent ook een play-off systeem. Zo zijn er dus elk seizoen twee kampioenen in Mexico. Je hebt de zomerkampioen en de winterkampioen. De grote finale is de Supercup, Campeon de Campeones.  De Apertura is dit weekend begonnen. De vorige editie van het zomertoernooi werd gewonnen door Santos Laguna. De regerend Clausura winnaar is Cruz Azul.

 

Nu je wat meer weet over de Mexicaanse voetbalcompetitie is het tijd om je te tonen waar je voor gekomen bent, wedden op voetbal. We hebben een paar mooie wedstrijden voor je gevonden om op in te zetten en pakken direct een mooie weddenbonus mee. Er staan drie wedstrijden op het programma aankomende dinsdag, wij zullen de odds bespreken bij alle drie de matchen. We hebben Interwetten erbij gepakt als de beste van de online bookmakers voor Nederlanders.

 

Drie wedstrijden op dinsdag

 

De zomercompetitie is afgetrapt en dat betekent dat we elke week weer kunnen inzetten op spectaculaire Mexicaanse wedstrijden. De Mexicaanse competitie is overigens de op vier na best bezochte van de wereld. Er zijn meer toeschouwers te vinden in Engeland, Spanje, Italië en Duitsland maar Mexico komt op de vierde plek en dat is natuurlijk niet zonder reden. Laten we snel kijken wat er voor moois op je staat te wachten deze dinsdag.

 

 Wedden op de Mexicaanse voetbalcompetitie

© Interwetten

 

Atlético San Luis – Juarez is een wedstrijd tussen de nummer dertien (Atlético) en nummer acht (Juarez) van vorig seizoen. Het zal dan als een verrassing komen dat de bookmakers van Interwetten Atlético als winnaar tippen met odds van 1.60 tegenover 6.00 voor Juarez. Een gelijkspel tussen beide teams staat op 3.70.

 

CF Pachuca en CF America zijn misschien wel de meest bekende Mexicaanse voetbalclubs. Dat uitgerekend deze twee ploegen tegenover elkaar staan in de openingsweek van de Mexicaanse competitie doet vele voetbalharten dan ook sneller kloppen. Een lastige keuze om te maken wie er gaat winnen. De odds zijn nagenoeg hetzelfde. Pachuca dat thuis speelt staat op 2.55 terwijl America op 2.60 staat. Een gelijkspel levert hier het meeste op met odds van 3.25.

 

De laatste wedstrijd op dinsdag is die tussen Mazatlan FC en Puebla FC en daar zien we één van de jongste professionele voetbalclubs terug. Mazatlan is namelijk slechts 55 dagen geleden opgericht. Eigenlijk is dit de nieuwe naam van Monarcas Morelia, er waren drie teams die de mogelijkheid hadden om te gaan spelen als Mazatlan FC in het nieuwgebouwde stadion. Puebla was één van die clubs waar de keuze dus niet op is gevallen. Tijd voor revanche.  Vorig jaar eindige Puebla als tiende en Monarcas als negende, de teams zijn dus aan elkaar gewaagd. Mazatlan is de favoriet met odds van 2.30 tegenover 3.20 voor Puebla FC. Wint de nieuwe club direct haar eerste wedstrijd in eigen huis?

 

Wed nu met Interwetten bonus

De opening van het Mexicaanse voetbalseizoen vier je natuurlijk door een lekkere bonus te pakken bij jouw eerste storting. De Interwetten bonus is daarbij je beste vriend. Als je nu stort bij deze bookmaker krijg je een verdubbeling van je storting tot een maximaal bonusbedrag van €100. Als je €100 stort, kun je direct beginnen te spelen met €200. Met de Liga MX en de aankomende UEFA finale maand heb je wedstrijden genoeg om op in te zetten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester United op koers voor de vierde plek tegen West Ham
volgend artikel
Wedtips bij de Noorse Eliteserien op woensdag