weddenbonus nieuws

Nu € 25 risicoloos inzetten op Vitesse Utrecht + € 100 Bonus!

Dinsdagavond wordt het eerste duel in de laatste ronde van de Europa League kwalificatie play offs afgewerkt. Vitesse neemt het thuis op tegen FC Utrecht en nieuwe Nederlandse klanten kunnen nu bij Interwetten een bet t.w.v. € 25 plaatsen en bij verlies ontvang je je inzet terug, zonder voorwaarden! Ook wacht er een 100% tot € 100 stortingsbonus. Wij leggen jou uit hoe je van beide acties profiteert en blikken vooruit op het duel.
 

Hoe wed ik € 25 zonder risico bij Interwetten?

  • Klik op een van de Interwetten aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Maak een storting met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste mobiele weddenschap van € 10 – € 25 op een 1.70(+) odd.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Stuur een mail naar win@interwetten.com met ´Mobile Cashback´.
  • Je ontvangt je onze tot € 25 terug in cash zonder verdere bonus voorwaarden.

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Krijg ook 100% tot € 100 op eerste storting cadeau!

Naast bovenstaande geweldige Interwetten Mobiel Bonus wacht er nog een andere promotie op jou. Je eerste storting bij Interwetten levert je namelijk 100% tot maximaal € 100 bonus. Je bonusgeld staat klaar in je bonus account en elke keer dat je je stortingsbedrag 1x inzet op 1.70(+) odds ontvang je 20% van je bonus in echt geld. Zet je binnen 14 dagen je stortingsbedrag 5x in betekent dit dat je je gehele bonus hebt omgezet in echt geld. Een uitstekende Bookmaker Bonus van een van de beste Betting Sites Nederland!
 

Voorbeschouwing Vitesse – FC Utrecht

Vitesse rekende zonder al te veel problemen af met ADO Den Haag en neemt het op tegen FC Utrecht. FC Utrecht had een zware kluif aan Heerenveen maar wist toch door te stromen naar de finale ronde. Beide ploegen zijn sterk in eigen huis en daarom verwachten we ook dat Vitesse het eerste duel gaat winnen. De quotering hiervoor is 2.15. Gelijkspel is 3.35 en winst Utrecht 2.95. Wie verwacht jij dat er gaat winnen? Wed zonder risico bij Interwetten!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Promotie / Degradatie Play Offs met € 100 Bonus!
volgend artikel
Inzetten op Europa League Finale met Verhoogde Odds bij BetFIRST!