weddenbonus nieuws

Wed op Vitesse of Genk en krijg €10 Free

Donderdag spelen Vitesse en Genk hun Europese wedstrijden tegen respectievelijk Basel en Lech Poznan. Beide ploegen staan voor een aartsmoeilijke opdracht om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. BetRedKings geeft aan zijn nieuwe Nederlandse en Belgische spelers de kans om €10 gratis te krijgen bij hun storting. We leggen je hier uit, hoe je in aanmerking komt voor deze Free Bet en geven ook een voorbeschouwing op beide wedstrijden.
 

Krijg € 10 voor de Europa League

  • Klik hier op de button of logo van BetRedKings en registreer je account.
  • Bij je storting dien je de code rfb10 te gebruiken.
  • Je ontvangt € 10 zodra je minstens € 10 stort.
  • Storten kan via Visa, MasterCard, Neteller, Paysafecard.
  • Deze gratis weddenschap kan je dan inzetten naar keuze.
  • Er zijn geen voorwaarden aan verbonden.
  • De winst is integraal voor jou.

Deze BetRedKings bonus is klein, maar is niet verbonden aan voorwaarden. Je kan dus zelf je wedstrijd of wedstrijden uitkiezen waarop je wilt wedden. Buiten deze promotie, heeft BetRedKings ook een mobiele promotie en dit voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Deze promotie is niet te combineren met de hierboven vernoemde promo. Dus zodra de eerste promotie is voltooid, kan je beginnen aan de tweede actie en die is een 100% tot € 30 mobiel BetRedKings bonus dankzij de code BRKMOB30.

 

Wedden betredkings

Voorbeschouwing op Vitesse en Genk

Je kan deze Bookmaker Bonus gebruiken voor o.a. deze wedstrijden Vitesse Basel en Genk Lech Poznan. Vitesse heeft ondanks het thuisvoordeel een hogere notering dan Basel. FC Basel werd in de Champions League voorrondes uitgeschakeld door PAOK en krijgt nu een quotering van 2.40 voor winst. Vitesse staat slechts op 2.63. Vitesse dat in de vorige ronde Viitorul Constanta versloeg, zal hard moeten werken om kans te maken om door te stoten. Op papier heeft Genk een gemakkelijkere tegenstander aan Lech Poznan en krijgt daarom een odd van 1.35. In de vorige ronde scoorde Genk aan de lopende band en overklaste het Fola Esch. Ook in de Belgische competitie loopt het gesmeerd voor de Limburgers. De Polen doen het goed in de competitie en in Europa en lijken klaar voor een stunt. Deze stunt zou dan een odd opleveren van 8.50! Deze 10 euro Free geldt trouwens ook voor de wedstrijden van Feyenoord of Gent, die ook Europees aan de bak moeten. Wacht niet langer en wed nu zonder risico.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Standard Ajax en krijg 100% tot €150
volgend artikel
Seizoensopening Eredivisie bij Mr Green - € 50 Gratis!