weddenbonus nieuws

Vitesse krijgt de kampioen van Nederland op bezoek in de openingswedstrijd

De eerste van de 34 Eredivisie wedstrijden voor Vitesse is zaterdag in Arnhem. De vijfde van vorig jaar neemt het op tegen Ajax dat als kampioen het seizoen afsloot. Dezelfde teams hebben vorig jaar voor entertainment gezorgd met een 0-4 Ajax winst in het Gelredome stadion. Op Ajax kwam er een 4-2 uitslag in het voordeel van de Amsterdammers met een rode kaart voor Vitesse. We gaan ook even over de geweldige b-bets bonus!

Competitie start en wat we kunnen verwachten

Voor alle teams is een seizoen een nieuw jaar met nieuwe ambities, nieuwe gezichten en nieuwe tactieken om de gewenste resultaten te behalen. Afgelopen jaar was er speculatie over Erik ter Hag’s toekomst bij Ajax na het behalen van de halve finale in de Champions League en het kampioenschap. We zien hem in Arnhem gewoon toch weer terug op de bank voor de Ajacieden. Bij de Arnhemmers zien we Leonid Slutsky terug in de dug-out na een succesvol jaar in de Eredivisie. Vitesse zal het zonder leenspeler Martin Ödegaard moeten doen die vorig jaar verantwoordelijk was voor 11 doelpunten en 12 assists in alle competities, wie zal de schijnwerpers kunnen stelen met een nieuw seizoen voor de boeg?

Ajax de grote favoriet in een wedstrijd die tot nu weinig betekent

Met een quotering van 1.50 in een uitwedstrijd voor Ajax merk je de voorkeur en voorspelling van de bookmakers Nederland. Tegen PSV wisten ze in eigen huis de Johan Cruijff schaal op naam te schrijven. Alhoewel de competitie een ander verhaal is, verwachten de bookies eenzelfde gang van zaken deze zaterdagavond. Vitesse heeft de slechtste odds met 6.0 om in eigen huis de eerste 3 punten van het seizoen te scoren, terwijl een gelijkspel 4.33 betaalt voor de backers.

 

Ajax heeft 9 uit de 10 laatste wedstrijden een uitslag geboekt waarbij beide teams op het scorebord mochten aansluiten. Vitesse heeft zoals de head to head resultaten hierboven bewijzen moeite om de aanval van Ajax af te stoppen.  Ze hebben al 8 wedstrijden zonder een clean sheet beëindigd tegen Ajax. Wedstrijden tussen deze 2 teams hebben de laatste 4 uit 5 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten gehad. Hoewel 5 uit de laatste 6 duels voor Vitesse onder de 2.5 doelpunten zijn afgefloten met tot maximaal 1 doelpunt in 6 vriendschappelijke duels.

 

Wedden op Vitesse – Ajax met € 120 bonus cadeau

Als je de odds Vitesse – Ajax interessant vond, dan kan je aan bonus betting gaan doen bij b Bets. Dankzij een exclusieve deal met hen kan je via ons ook € 5 gratis krijgen zonder zelfs te moeten storten. Meld jezelf aan via onze knop onderaan en je krijgt dit meteen. Als je nog meer gok plezier wil, kan je ook onze exclusieve stortingsdeal met hen pakken. Je krijgt dan bij een storting 100% tot € 120 om mee in te zetten op bijvoorbeeld Vitesse – Ajax quoteringen. Het mooie hieraan is dat je deze enkel 5 keer moet rondspelen (bonus + storting). De minimum odds waar je op kan inzetten zijn 1.80. En je krijgt ook 30 dagen de tijd om dit rond te spelen.

 

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

 

 

Aanmelden bij b-Bets kan vandaag al via onderstaande button. Pak je € 5 gratis + € 120 bonus vandaag nog!

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op kampioen Eredivisie met verhoogde quoteringen
volgend artikel
Weer een Formule 1 weekend - dit keer in Hongarije