21:39 uur

Verkrijg een gratis weddenschap met Betfred

Opnieuw een bonus waarmee Betfred zich uitstekend in de markt zet. Het gaat ditmaal om een bonus waarbij het bedrag wat wordt gestort na aanmelding wordt verdubbeld tot een maximum van € 25. Met een minimum van € 1 kan er een eerste weddenschap worden geplaatst tegen een minimale quotering van 2,00. Na 48 uur verkrijgt u het bedrag op u speelrekening uitgekeerd. De stappen hiervan zullen hieronder eenvoudig uiteen worden gezet.

 

Na aanmelding en het aanmaken van een gratis account op Betfred.com dient u een eerste storting te plaatsen op uw zojuist aangemaakt account.

 

Met dit bedrag gaat u een weddenschap aan tegen een minimale quotering van 2,00. Hierna vergeeft Betfred het bedrag waarmee gespeeld wordt gratis! Dit bedrag staat binnen 48 uur op uw speelrekening.

 

Met het bedrag wat wordt verkregen, zoals genoemd maximaal € 25, kunt u vervolgens weddenschappen aangaan. Betfred zal in geval u winst behaald met het gratis bedrag alleen de winst uitkeren! De termijn hiervoor bedraagt 14 dagen. De inzet van de weddenschap zal Betfred inhouden. Dit kan als nadeel van de weddenschap worden benoemd. Het lijkt verder een gratis weddenschap die eenvoudig te verzilveren is. Het maximale bedrag van € 25 doet zichzelf echter wat tekort door alleen de winst uit te keren. Voor andere aanbieders en welkomstbonussen is hier een overzicht gegeven.