weddenbonus nieuws

Ladbrokes – verbeterde winstbedrag 200% tot € 100

Geregeld veranderen bookmakers hun welkomstbonus of doen ze schitterende acties om nieuwe wedders over de streep te trekken. Ditmaal heeft Ladbrokes zijn bonus of winstbedrag gewijzigd en deze nieuwe Ladbrokes bonus wordt hieronder besproken. Ook doen ze geregeld acties, zoals speciale noteringen en verhoogde odds op wedstrijden zoals België IJsland.

Belgische wedders 200% tot € 100

Enkel wedders die in België wonen kunnen zich inschrijven bij bookmaker Ladbrokes. Dit kan door hier op de button van Ladbrokes te klikken en dan je account aan te maken. Belangrijk om te melden is dat je bij de storting de code WAG300 gebruikt. Storten kan trouwens via Bancontact of de traditionele manieren Visa, Mastercard, Neteller, Skrill of een andere manier. Om de maximum bonus Ladbrokes in de wacht te slepen, dien je minstens 50 euro te storten. Daarna zal de bonus binnen 24 uur op je account staan. Vrijspelen kan je daarna door je bonus slechts viermaal in te zetten en dit op minimum odds van 1.80. De tijdspanne is 30 dagen en is voldoende om je weddenschappen uit te kiezen.

 

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Ladbrokes Betrouwbaar – Veel promoties en goede odds

Deze Engelse Bookmaker maakt al jaren furore en is heel bekend bij de Belgische wedders. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring weet Ladbrokes precies wat wedders willen en die lijn hebben ze doorgetrokken naar het online wedden. Je kan gebruik maken van de mobiele Ladbrokes app of gewoon via je laptop, beide methodes werken optimaal. Buiten de bovenvermelde bonus, worden ook bestaande wedders verwend met talrijke promoties en daarom rankt Ladbrokes ook zo hoog in onze bookmakers lijst. Ook een voordeel is dat de website in het Nederlands is, alsook de klanten support. Deze service kan je bereiken via internet, zoals mail of chat en zelfs via de telefoon. Als kers op de taart heeft Ladbrokes goede noteringen en dit voor voetbal als voor de andere sporten. Aarzel dus niet langer en maak gebruik van deze nieuwe Ladbrokes bonus.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wed € 5 op België IJsland en krijg € 10 gratis
volgend artikel
Verhoogde Odds voor ZWI-BEL en DUI-NED bij BetFIRST!