10:41 uur

Vanaf nu kunt u beveiligd wedden op Unibet!

Geweldig nieuws voor alle fans van het voetbal voor het laatste spel van de Champions League: Unibet lanceert een nieuw aanbod voor de Champions League. Vanaf nu krijgt u uw inzet op de Champions League terug betaald, indien een weddenschap pas in de toegevoegde tijd verliest. Zo kunt u tot 100 euro per weddenschap terugkrijgen!

De deelname aan deze promotie is heel simpel: U moet zich alleen aanmelden via de website door uw gebruikersnaam in te tikken. Nu bent u aangemeld voor de promotie en kunt zo de inzet van uw weddenschappen terug winnen. Daarvoor moet u alleen voldoen aan de volgende condities:


Alle weddenschappen op resultaat, eerste en laatste doelpuntenmaker en stand bij de rust/eindstand kunnen aan deze actie deelnemen, indien het weddenschap pas door een goal na de 90e minuut verloren gaat- waarbij de verlengingen en penalty’s niet mee tellen. In dit geval krijgt u de inzet tot maximaal 100 euro terug betaald. De deelname aan dit aanbod is nog mogelijk tot de Champions League- finale. Daarvoor moet u weddenschap echter vóór de aftrap worden uitgevoerd. Daarnaast is belangrijk, dat eigen goals niet mee tellen voor de laatste doelpuntenmaker.

Indien u een weddenschap heeft uitgevoerd, dat aan alle criteria voldoet, krijgt u binnen 24 uur uw inzet tot 100 euro terug, waarbij u de bonus niet eerst nog moet rondspelen. Hierbij wordt gekeken naar de statistieken op de pagina uefa.com.


Het is dus redelijk makkelijk:

  • U meldt zich via de website aan voor deze promotie
  • Nu plaatst u een weddenschap met een inzet tot 100 euro op een spel van de Champions League
  • Indien u het weddenschap verliest, krijgt u de inzet gecrediteerdDeze promotie van Unibet komt precies op het juiste moment! Zo kunt u dus beveiligd wedden op de laatste wedstrijd van de groepsfase en alle KO-wedstrijden. Zonder de bonus te moeten rondspelen kunt u zo 100 euro als bonus incasseren- wacht nu niet lang en wed op de Champions League-wedstrijden op Unibet!