weddenbonus nieuws

Twee schitterende Primera Division wedstrijden!

Een mooi moment om in te zetten op de Primera Division. Valencia speelt tegen Athletic maar ook Real Betis tegen Villareal beloofd een prachtige match te worden. We bespreken de wedmogelijkheden.

 

Wie kan zich klaar maken voor Europees voetbal?

Valencia staat momenteel op een ietwat teleurstellende achtste plaats maar het seizoen is natuurlijk nog niet voorbij. Er zijn op dit moment nog zes wedstrijden te spelen en de verschillen in de subtop van La Liga zijn erg klein. Een overwinning vanavond op Athletic kan Valencia al een plek doen stijgen. De eerste zeven plekken geven recht op Europees voetbal en dus weet Valencia wat ze moeten doen. Ook Athletic heeft nog kans op een Europees ticket. Het onderlinge verschil met Valencia is slechts een punt. We kunnen dus twee ploegen verwachten die vol voor de overwinning zullen strijden.

 

Valencia heeft bovendien het een en ander recht te zetten. De laatste twee wedstrijden werden namelijk verloren en de ploeg uit de sinaasappelstad kwam zelfs niet tot scoren. Er is geen slechter moment uit te kiezen om een aantal wedstrijden op rij te verliezen. Kan Valencia de negatieve serie doorbreken? De betting sites Nederland zien Valencia als favoriet voor de overwinning. Je krijgt nu bij Svenbet 2.53 als je inzet op winst voor Valencia. Inzetten op Athletic geeft 2.99 en een gelijkspel staat momenteel op 3.08. Hoe je dus ook inzet, je verdubbelt ruim je inleg als je gelijk hebt. Dat we Svenbet hebben uitgekozen als bookmaker heeft niet alleen te maken met de goede odds. Ook de vlijmscherpe Svenbet bonus is er een om niet snel te vergeten. We bespreken de bonus iets verder in dit artikel.

 

 

Wedden op Valencia Athletic Club La Liga

© Svenbet

 

Loopt Villareal in op Getafe?

Ook bij Real Betis tegen Villareal staat er het nodige op het spel. Villareal staat op de zesde plek met een punt achterstand op Getafe. Real Betis staat dertiende maar een paar mindere wedstrijden kan zomaar betekenen dat ze af kunnen zakken naar de lageren plaatsen in La Liga, Het verschil met nummer zeventien is namelijk slechts drie punten. Hoewel de dertiende plek realtief veilig lijkt voor Real Betis, kunnen ze zich niet veroorloven de resterende wedstrijden van het seizoen op het gemak uit te spelen. Villareal won twee van de laatste drie wedstrijden terwijl ze Valencia op een gelijskpel hielden. De beste bookmakers geven Villareal dan ook licht de voorkeur boven het thuisspelende Real Betis. Voor Villareal krijg je 2.48 tegenover 2.73 voor Real Betis, geen grote verschillen dus. Een gelijkspel staat op 3.50. Ook deze odds zie je terug bij Svenbet. Laten we snel de bonus erbij pakken

 

Verdubbel je storting bij Svenbet

Pak nu tot maar liefst €125. bij Svenbet bovenop je eerste storting! Je krijgt nog eens extra goede voorwaarden als je de bonuscode SBOOKX6 gebruikt. Hierdoor hoef je de bonus en je storting slechts zes keer rond te spelen om vrij over je bonusbedrag te kunnen beschikken. Zo sla je dus twee vliegen in een klap: een mooi bonusbedrag en extreem goede voorwaarden. Meld je dus snel aan via de knop hieronder!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Vier Championship wedstrijden op woensdag!
volgend artikel
Atletico Madrid - Real Madrid: Wedden op de Derby