weddenbonus nieuws

Valencia tegen Atalanta in de Champions League

Atalanta verdedigt op bezoek in Mestalla een 4-1 thuisoverwinning. Kan Valencia het onmogelijke waar maken om de kwartfinales te behalen?

Maakt Valencia nog enige kans?

In Italië werd Valencia verrast door Atalanta van Hans Hateboer en Marten de Roon. Hateboer was met twee goals de uitblinker van de avond. Bij rust stond het 2-0 voor de Italianen. En binnen een kwartier in de tweede helft was het al 4-0. Het was Denis Cheryshev die nog iets kon terugdoen door in de 66e minuut de 4-1 op het bord te krijgen. In de competitie draait Valencia ook al niet geweldig. Afgelopen weekend speelde Valencia 1-1- gelijk tegen Alaves waardoor de ploeg nu op de zevende plek staan in La Liga. Van de laatste zeven wedstrijden in alle competities werd er slechts één gewonnen. De laatste keer dat Valencia de kwartfinales van de Champions League wist te halen was in 2012-2013. Kunnen ze een stunt neerzetten? Voor we de bookmakers bonus bij deze wedstrijd bespreken vragen we ons natuurlijk af of de betting sites Nederland geloven in een overwinning van Valencia.

Wedstrijd gespeeld achter gesloten deuren

Je kan er eigenlijk niet omheen maar ook het Coronavirus heeft het voetbal nu in z’n greep. Waar er al een aantal wedstrijden zijn afgelast of uitgesteld heeft de UEFA akkoord gegeven om deze wedstrijd tussen Valencia en Atalanta achter gesloten deuren te spelen. Dat betekent dus dat er van beide teams geen fans aanwezig zullen zijn. Als Valencia iets nodig heeft behalve doelpunten is het wel de steun van het publiek. Ook moet Valencia het doen zonder Maxi Gomez, Eliaquim Mangala en Ezquiel Garay. Bij Atalanta lijkt de volledige selectie fit te zijn voor de wedstrijd in Valencia. Rafael Toloi kan naar alle waarschijnlijk weer meespelen na een spierblessure.

 

valencia atalanta champions league odds

©Mr. Play

 

De odds bij deze Champions League komen van Mr. Play

Geeft Mr. Play Valencia nog een kans om zich te kwalificeren? Door de 4-1 nederlaag lijkt kwalificatie zeer lastig voor Valencia. Bij Mr. Play denken ze er ook zo over want inzetten op Atalanta kwalificeert zich, wordt nu beloond met 7.50 keer je inzet. De bookmakers lijken er vrijwel zeker van te zijn dat Atalanta zich kwalificeert. Hier krijg je namelijk 1.08 voor.

Inzetten op de winnaar van deze match geeft andere odds die dichter bij elkaar liggen. Je krijgt voor een thuisoverwinning van Valencia nu 2.80 tegenover 2.35 voor Atalanta. Voor een gelijkspel pak je 3.80. Je ziet het, prima odds op deze wedstrijd, maar vergeet ook de Mr. Play bonus niet die we hieronder toelichten.

De Mr. Play bonus bij Valencia – Atalanta

Wat is er nog mooier dan inzetten op een Champions League wedstrijd met hele goede odds? Gratis inzetten met hele goede odds natuurlijk! Zodra je als nieuwe speler inzet met minimaal €10 op odds hoger dan 2.0, zoals bij deze match, krijg je jouw freebet automatisch. Je dient deze freebet in te zetten binnen veertien dagen met odds hoger dan 1.80. Registreer je vandaag nog bij Mr. Play.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Herstelt Barcelona zich tegen Real Sociedad?
volgend artikel
De achtste finales van de Europa League met Sevilla - AS Roma