weddenbonus nieuws

Wedden op FC Utrecht – PSV quoteringen

In de Galgenwaard komt medekoploper PSV op bezoek. Beide teams mogen geen punten verspelen. Wie komt er als winnaar uit de strijd? We kijken naar de Utrecht – PSV odds en gaan dieper in op de partij.

 

De talenten van PSV maken indruk dit seizoen

Waar vorig jaar het seizoen was van Steven Bergwijn en Dumfries, zien we nu toch vooral Ihattaran en vooral ook Donyell Malen in de schijnwerpers staan. De jonge talenten maken grote indruk op coach Mark van Bommel en zijn niet meer weg te denken uit de selectie van de Eindhovenaren, Ook internationaal gezien vallen de jonge spelers steeds meer op en het is dan ook wachten op het eerste megabod van één van de topclubs in Europa. PSV doet het goed in de Eredivisie. Het samen met Ajax op de koppositie en ook in Europa mag het niet klagen.

 

Titelconcurrent Ajax speelt eerder op de avond tegen RKC en zal die wedstrijd zeer waarschijnlijk winnen. PSV weet daarom wat het moet doen tegen Utrecht. De bookmakers Nederland geven Utrecht de favorietenrol maar Utrecht is toch niet de minste tegenstander. ZO maakte de Domstedelingen het Vitesse al lastig maar verloor het toch de wedstrijd vanwege een fout van de doelman.

 

FC Utrecht heeft op papier een sterke selectie

Op papier ziet het er erg goed uit bij FC Utrecht. In de wedstrijden lijkt de formule nog niet altijd te kloppen. Utrecht staat weliswaar op een goede zesde positie maar John van den Brom heeft nog wat te puzzelen. Het loopt nog niet gesmeerd en Utrecht had al op meer punten kunnen staan. De selectie is gebalanceerd met jonge en ook ervaren spelers. Nu ook Bart Ramselaar en Adam Maher hun steentje kunnen bijdragen denken we dat dit FC Utrecht het PSV wel eens lastig kan maken. We gaan eens kijken wat de bookmakers van de wedstrijd verwachten

 

 odds utrecht psv eindhoven

©B-bets

 

De odds op FC Utrecht – PSV

Bij B-bets zien we de beste odds voor de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV. We zien dat PSV favoriet is voor winst op deze wedstrijd maar met 1.80 zijn de odds nog redelijk hoog. FC Utrecht kan dus wel wat weerstand bieden tegen de ploeg van Mark van Bommel. Winst van de thuisploeg geeft 4.10 en lijkt dus niet zeer waarschijnlijk. Een gelijkspel is net iets waarschijnlijker met een quotering van 3.85. De Ideal bet sites lijken er in ieder geval zeker van dat er gescoord wordt. Inzetten dat er meer dan één goal valt lijkt met 1.02 bijna de moeite niet terwijl je 19 keer je inleg krijgt als er net gescoord wordt en je hebt hierop ingezet.

 

Extra bonus bij inzetten op Utrecht – PSV!

Heb jij je oog op meerdere wedstrijden dit weekend laten vallen of wil jij een aantal bets op deze match combineren? Dan hebben we nu heel goed nieuws voor je. Bij B-bets hebben ze namelijk een hele mooie Acca-Booster klaarstaan. Combineren wordt dus beloond met extra cash. Met 5 selecties van boven 1.25 per bet speel je al mee en krijg je bovenop de vemenigvuldigde odds ook gewoon 5%. De volledige staffel zie je hieronder. Bovendien pak je de 100% stortingsbonus ook gewoon mee. Dubbel scoren dus met deze Acca en de b-bets bonus. Speel snel mee via de link hieronder! Veel wedplezier.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
League of Legends Favorieten en odds voor Worlds 2019!
volgend artikel
Eredivisie voetbalwedden: AZ- Heerenveen