weddenbonus nieuws

Wedden op de US Open 2020

Wie gaat er dit jaar de US Open winnen? Wie zijn de kanshebbers bij de heren en bij de dames? Lees hier onze ultieme voorbeschouwing op de US Open 2020!

 

Wie beginnen er wel en niet aan de US Open?

Het heeft even geduurd maar afgelopen maandag was het dan zover: de start van de US Open 2020. Eindelijk weer internationaal toptennis, eindelijk weer wedden op deze mooie sport bij de beste bookmakers Nederland. Op Flushing Meadows ontbreken er dit jaar een aantal grote namen maar zijn er toch ook gewoon superieure namen te vinden. Met onder andere Serena Williams, Novak Djokovic en Andy Murray kunnen we ons gaan opmaken voor een paar weken toptennis in de Verenigde Staten. De titelverdedigers ontbreken dit jaar. Rafael Nadal en Bianca Andreescu die vorig jaar zegevierden hebben voor deze editie afgezegd. Met name in het damestoernooi regende het afzeggingen. In totaal komen slechts vier van de top tien speelsters in actie op de US Open.

 

Behalve Nadal zien we ook Roger Federer die herstelt van een knieoperatie niet terug in dit toernooi. Door het ontbreken van zowel Federer als Nadal ziet Djokovic zijn kansen natuurlijk aanzienlijk stijgen. Dit is overigens het eerste Grand Slam toernooi sinds 1999 waar zowel Federer als Nadal ontbreken. Hoe hoog de bookmakers van Speedybet de kansen van de Serviër inschatten bekijken we zo. We hebben Speedybet uitgekozen vanwege de goede odds bij de US Open alsook de goede bonus die je bij deze bookmaker kunt vinden. Wil je nu eerst meer weten over Speedybet lees dan eens onze allesomvattende Speedybet review.

 

De kanshebbers volgens de bookmakers

Door het wegvallen van een flink aantal titelkanshebbers zijn er natuurlijk een aantal outsiders die hun kansen ruiken. De finalist van vorig jaar, Daniil Medvedev zal zijn kunstje van vorig jaar ongetwijfeld willen overdoen en vol voor de overwinning gaan. Toch kunnen we ook verwachten dat Alexander Zverev, David Goffin, Dominic Thiem en de Griek Tsitsipas een gooi naar de toernooiwinst zullen doen. Djokovic is de topfavoriet met 1.68 gevolgd door Daniil Medvedev met 7.00 en Tsitsipas op 9.00.

 

 

de favorieten voor wedden op de US Open

 

©Speedybet

 

 

Bij de dames zien we dat Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams en Madison Keys de top vier aanvoeren. Naomi Osaka en Serena Williams zijn samen favoriet voor de winst aan met 6.0 keer je inzet. Petra Kvitova volgt met 12.00. Laten we ook snel naar de Speedybet bonus gaan om te zien hoe jij het wedden op de US Open 2020 nog interessanter kunt maken!

 

Wedden op de US Open met de Speedybet bonus

We zoeken natuurlijk altijd naar de beste bookmaker bonussen en bij Speedybet wordt je op je wenken bedient. Jouw eerste storting bij deze bookmaker wordt namelijk verdubbeld tot maximaal € 200. Als je het maximale bedrag stort krijg je dus gewoon € 200 extra en kun je beginnen te gaan spelen met € 400! Je hebt geen bonus code nodig en je krijgt al 100% extra bj een storting van € 20.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wed nu op Nederland tegen Polen in de Nations League
volgend artikel
Nederland maakt zich op voor de tweede Nations League wedstrijd tegen Italie