Misspellingen van boekmakers in Belgie

We hebben het allemaal wel eens een keer, we proberen vluchtig via Google naar een boekmaker toe te gaan omdat we nog snel een last minute weddenschap willen plaatsen en we mistypen het woord. In plaats van dat we “unibet” typen typen we “unitbet” of “unebet” en we krijgen ineens volledig andere zoekresultaten wat ervoor zorgt dat we een paar seconden verliezen. Dit kan zeer onaardig zijn toch kunnen we dit simpel oplossen d.m.v. altijd ingelogd te zijn in je google account. Wat er dan gebeurd is dat google je zoekresultaten opslaat en je dus enkel maar “uni” moet typen en er voor jou al unibet komt te staan.

unitbet

Ladbroke

Wat geldt voor “unitbet” geldt hier ook voor “ladbroke” waar we een “s” hebben vergeten en we ook hier kijken naar volledig andere resultaten. En hier is het ook weer zeer simpel te verhelpen door middel van jezelf ingelogd te laten blijven zodat je zoekhistorie blijft opgeslagen. De oplossing is zeer simpel en ligt voor de hand. Natuurlijk weten we allemaal dat we gewoontedieren zijn maar het kost ons een eenmalige actie en hierna zullen we blijven profiteren van het gemak na eenmaal een keer de juiste spelling in te geven altijd de goede spelling in onze historie te hebben staan zolang we de historie niet verwijderen uiteraard.

 

Registratie

Mocht je dus geintresseerd in Unibet bonus of de Ladbrokes bonus en toevallig hier zijn heen gekomen door 1 van deze misspellingen dan kun je via onderstaande links toch nog terecht bij de juiste boekmakers. Ze geven beide ook mooie bonussen voor nieuwe klanten die je kan bekijken via onze bonus vergelijkingspagina.

Over de auteur

vorig artikel
Manchester tegen manchester bij unibet
volgend artikel
De 11de speeldag van de eredivisie bij Kroon