weddenbonus nieuws

Nog snel wedden op Union St- Gilloise – Anderlecht vanavond             

Vorige week won Union van Moeskroen en daardoor staat nu Anderlecht op het programma. Opnieuw een sterker team maar niets is onmogelijk. Wat zijn de odds bij deze match?

 

St. Gilloise won de vorige confrontatie

Union St. Gilloise komt uit in de eerste divisie B en is daar koploper. Anderlecht speelt een divisie hoger en staat vierde in de Pro League. Toch is het nog niet eens zo lang geleden dat beide teams elkaar troffen. Anderlecht en Union St. Gilloise speelden dit seizoen namelijk nog een oefenwedstrijd die gewonnen werd door, jawel, St. Gilloise. De huidige koploper in de Eerste Divisie B versloeg dus de nummer vier van de Pro League. Toch is een officiële bekerwedstrijd anders, maar het laat wel zien dat St. Gilloise echt een kans heeft tegen Anderlecht. Bovendien won Union dit weekend tegen Lierse en dat zal ook nog eens extra vertrouwen geven voor de wedstrijd vanavond. Door de koudegolf in België wordt er momenteel met man en macht gewerkt om het veld speelklaar te krijgen. Er is namelijk geen veldverwarming in het stadion van Union en daarom werden warmtekanonnen geïnstalleerd die het bevriezen van de grond tegen moeten gaan. Ook ligt er al de hele week een doek over de grasmat om het gras zelf sneeuwvrij te houden.

 

Hoe speelbaar het veld zal zijn is dan ook nog vrij onzeker. Wat wel zeker is, is dat geen van beide ploegen zal willen verliezen vanavond. De odds bij deze mooie bekerwedstrijd komen bij Unibet vandaan. Unibet begrijpt wat je nodig hebt voor wedden op voetbal: goede odds en een makkelijke website. We gaan zo kijken wat de odds zijn.

 

Anderlecht weet toch te imponeren

Door van Genk te winnen staat Anderlecht plots in de top vier van de Pro League. Bovendien begint het spel van Anderlecht er steeds beter uit te zien. Anderlecht won frivool van Genk en werkte hard om de zege binnen te halen. Er werd met discipline verdedigd en voorin blinken vooral Sambi Lokonga en El Hadj uit. Nu hebben we dit seizoen al vaker gezien dat Anderlecht topwedstrijden afwisselt met verschrikkelijke partijen dus het is nog maar de vraag of we een herhaling gaan zien van de match tegen Genk. Als Union St. Gilloise Anderlecht wat ruimte geeft, kan Anderlecht er levensgevaarlijk uit komen. Hoe dat in de sneeuw gaat, gaan we vanavond zien. Laten we gelijk de odds erbij pakken.

 

beker van belgie union st gilloise tegen anderlecht
© Unibet

 

 

Wat verwachten de bookmakers van deze wedstrijd?

Van de beste bookmakers hebben we Unibet eruit gepikt voor deze wedstrijd. Bij Unibet zien we dat Anderlecht favoriet is. Het feit dat Union St. Gilloise de vorige oefenwedstrijd won heeft blijkbaar niet al te veel indruk gemaakt op de bookies. Toch lopen de odds voor een overwinning niet eens gigantisch op en dat laat toch ook wel zien dat Union niet kansloos is. Je krijgt voor een overwinning van de thuisploeg namelijk 3.50 keer je inzet. Een gelijkspel, wat betekent dat er een verlenging en eventueel penalty’s bijkomen staat op 3.80. Wedden op Anderlecht is in deze wedstrijd zeker geen slecht idee wat ons betreft want de odds hiervoor staan nog op 2.0. Wie denk je dat er gaat winnen vanavond?

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wat kunnen we verwachten van Eupen tegen Charleroi?
volgend artikel
Kan Gent eindelijk weer eens winnen? Gent- Re Mouscron maandag