betway nieuws

Union Saint-Gilloise – Club Brugge odds en voorbeschouwing

Na de winst van de Supercup, zette Club Brugge gelijk hoog in. Tegen Eupen liep Blauw-Zwart echter gelijk schade op. Kan Club zich herstellen tegen Union, de nieuwkomer in de Pro League?

Union Saint-Gilloise schrikt zelf van de tweede plaats

Veel mooier had het sprookje in de Jupiler Pro League niet kunnen beginnen. De eerste wedstrijd van het seizoen op verplaatsing naar het grote Anderlecht en dan gelijk met 1-3 winnen. Zelfs de eigen spelers liepen vol ongeloof door de catacomben in het Lotto Park. Het staat er toch echt: Union Saint – Gilloise tweede in de Pro League. De doelen van Les Unionistes worden bijgesteld, het kampioenschap of ten minste de play-offs zouden haalbaar moeten zijn wordt lachend tegen de pers verteld. 

Noem het een toevalstreffer of niet, de zege op Anderlecht heeft indruk gemaakt. Tegen Club Brugge zal de ploeg zich echter opnieuw van zijn beste kant laten zijn. Na de promotie van Saint-Gilloise zijn er de nodige versterkingen gehaald. Zo is Bart Nieuwkoop overgekomen van Feyenoord en zijn er flink wat spelers op huurbasis overgekomen. Kan Union Saint-Gilloise opnieuw stunten? De verwachting is toch wel dat Brugge een maatje te groot is. Het is tijd om de tegenstander te bespreken voor we kijken wat de sport bonus bookies van de kansen van Union verwachten.

Club Brugge slaat flater tegen Eupen

Het was een weekend vol verrassingen. Club Brugge verloor twee punten tegen Eupen en mocht naar eigen zeggen nog blij zijn met een punt. Bas Dost zetten Blauw-Zwart nog wel op voorsprong maar kort daarna nam Eupen over en zette Club op achterstand. Diep, heel diep in de blessuretijd kon Charles de Ketelaere de gelijkmaker binnen schieten op aangeven van Noa Lang. Een valse start voor Club Brugge. De ploeg had overwicht maar kon dit uiteindelijk niet omzetten in een goed resultaat.Nu is het zaak om zo snel mogelijk aansluiting te vinden bij de top. Een winning op Union Saint-Gilloise is daarvoor een must. De Belgische bookmakers zullen Club Brugge ondanks de misstap van vorige week als favoriet bestempelen. Laten we dan ook maar snel kijken wat de odds zijn.

Union Saint Gilloise Club Brugge odds1
© Betway

Wedden met de beste odds op Union Saint-Gilloise

Hoe kan het ook anders, Club Brugge is als regerend kampioen, winnaar van de superclub en de ploeg waarvan het budget zo’n tien keer hoger ligt dan Union Saint-Gilloise, favoriet om deze wedstrijd te winnen. Brugge staat op 1.75. Het thuisspelende Union betaalt 4.75 als je voorspelt dat ze winnen. Een gelijkspel zal voor Brugge opnieuw als verlies smaken, dit staat bij Betway op 3.60. Zeg het maar, wie gaat er winnen? Vergeet niet om de Betway review te lezen voordat je gaat inzetten. Er resteert nog een ding om de beste odds te pakken en dat is op de link hieronder te klikken.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Charleroi - STVV 31-07-2021
volgend artikel
De derby van Brugge: Club Brugge - Cercle Brugge