weddenbonus nieuws

Wedden tijdens de 2de speeldag bij Unibet

Unibet geeft weer een mooie promotie komend weekend tijdens de tweede speeldag van de Jupiler Pro League. Je kunt namelijk dit weekend je inzet terug krijgen wanneer je via Unibet je geluk op de proef stelt en een gokje waagt op de Jupiler Pro League. Er zullen weer zeer mooie wedstrijden aankomen waarbij Anderlecht, Club Brugge, AA Gent, Standard Luik en Oostende toch wel een paar van de favorieten zijn.

 

Kleine letters

De “kleine lettertjes” of met andere woorden de voorwaarden van deze promotie zijn relatief simpel, er moeten meer dan 25 doelpunten worden gescoord tijdens de gehele tweede speeldag. Wij hebben eens gekeken naar het aantal doelpunten van de eerste speeldag om even een denkbeeld te verkrijgen of deze voorwaarde daadwerkelijk mogelijk is en of ze vorig weekend al gebeurt is, wat blijkt nu? 28 Doelpunten zijn er gemaakt tijdens de eerste speeldag. We kunnen dus zeggen dat er wel een vrij grote mogelijkheid is dat we tijdens de tweede speeldag meer dan 25 doelpunten gaan tellen over de gehele speeldag.

 

Tien euro refund

Je zult dus voor een minimaal bedrag van tien euro op de wedstrijd moeten inzetten en de quotering moet hoger zijn dan 1.4 wat geen probleem mag zijn aangezien je toch mocht het een verlies zijn je een tien euro teruggestort krijgt. Mocht je dus 10 euro gaan inzetten op een 1X2 van een wedstrijd dan zul je dus ook zien dat er geen enkele van de weddenschappen lager gequoteerd is dan 1.47 zijnde Club Brugge – Mechelen.

 

Let op

De promotie geld niet op live weddenschappen, je moet de weddenschap dus afsluiten alvorens de wedstrijd gestart is. De uitbetaling van de tien euro zal gebeuren op maandag 3 Augustus omstreeks 6 uur in de avond. En als laatste mocht je kwalificeren voor de Unibet bonus dan is deze bonus combineren met deze promotie misschien toch wel een zeer mooie start van je weddenschapscarriere

 

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op de Premier League bij 18Bet
volgend artikel
Circus.be statistiekenoverzicht