weddenbonus nieuws

Unibet Pro League Challenge

Het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League is al aan het lopen en daarmee keert ook de Pro League Challenge bij Unibet terug. Hiermee kunnen alle belgische klanten fantastische prijzen winnen zoals shirts en tickets voor wedstrijden van de Jupiler Pro League. Voor elke weddenschap met 10 euro inzet of meer, die je in de periode van de promotie doorvoert, ontvang je een ticket, waarmee je aan de grote lottrekking kunt deelnemen.

Jouw kans wordt dus groter als je meerdere weddenschappen van 10 euro of meer plaatst. Daarnaast zijn er ook punten te verdienen als je weddenschappen via een mobiel toestel doorvoert. Zo kun je 2 tickets per mobiel weddenschap ontvangen. De volgende lottrekking is op 11 augustus, en daarna weer op 1 september. Maar eerst moet je je voor deze promotie registreren.

Dit moet je dus doen:

  1. Meld je aan voor deze promotie
  2. Voer weddenschappen met minstens 10 euro inzet door
  3. Win een fantastische prijs met jouw ticket

Zo kun je op 11 augustus tickets voor Mechelen tegen Club Brugge winnen of een shirt van Mechelen. Voor deze promotie is het mogelijk, om live-weddenschappen te plaatsen. Elk weddenschap moet tegen een minimale quotering van 1,40 worden geplaatst. Indien je een van de winnaars bent, dan wordt je daarvan telefonisch op de hoogte gebracht.

Indien je dus een van de fantastische prijzen bij Unibet wilt winnen, dan registreer je je nu best bij de bookmaker voor deze promotie. De minimale quotering bedraagt alleen 1,40, en met een inzet van 10 euro kun je al een kans maken op een prijs. Natuurlijk wordt jouw kans steeds hoger, hoe meer weddenschappen van 10 euro je doorvoert. Om steeds een overzicht over de actuele promoties en bonussen van de legale bookmakers te hebben, kun je ons bonus-vergelijk raadplegen. Veel succes met jouw weddenschappen!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Cash Out Bonus bij Betfair
volgend artikel
Nieuwe bookmaker bij weddenbonus