17:22 uur

Unibet lanceert vriendenbonus

Bookmaker Unibet heeft naast de welkomstbonus ter waarde van €50 een bonus gelanceerd die ook aantrekkelijk is voor al bestaande klanten. Op het moment dat een al bestaande speler vrienden wijst op het aangaan van weddenschappen via Unibet maakt deze bestaande speler kans op een vriendenbonus met een waarde van €40. Het gaat hierbij om een bedrag van €40 per vriend! Hierdoor kan het bonus bedrag snel oplopen op het moment dat er meerdere vrienden zich aanmelden bij Unibet.

 

Het gaat als volgt in z’n werk; op het moment dat een bestaande speler zijn vrienden wijst op het gebruik van Unibet zullen zij een account aanmaken. Op het moment dat zij dat doen hebben zij natuurlijk recht op de welkomstbonus van Unibet. Deze kan oplopen tot €50. Op het moment dat zij hiervan gebruik maken en de bonus van €50 gestort krijgen dient deze bonus zesmaal rond te worden gespeeld tegen een quotering van 1,20. Op dat moment verkrijgt degene die zijn vrienden op de bonus heeft gewezen eveneens een bonus uitgekeerd en wel ter waarde van €30! De voorwaarden zijn hiervoor gelijk te trekken met de welkomstbonus waardoor er eveneens zesmaal dient rond te worden gespeeld.

 

Dit alles dient binnen dertig dagen plaats te vinden na de eerste storting om het recht op de bonus te behouden. Zijn aan al deze voorwaarden voldaan en is de termijn van dertig dagen niet overschreden dan is de bonus vrij uitkeerbaar!

Claim de bonus! Meer informatie