weddenbonus nieuws

Unibet extra tijds verzekering

Bookmaker Unibet, op dit moment wel één van de grotere bookmakers in Europa, heeft naast een aantal promoties als de welkomstbonus en de mobiele variant hierop ook een promotie rondom de Champions League confrontaties gelanceerd.  Bij een aantal af te sluiten weddenschappen keert Unibet de inzet, tot een maximaal bedrag van € 100, uit op het moment dat er in de extra tijd (90+) wordt gescoord. Het gaat daarbij alleen op de extra tijd die in de tweede helft wordt bijgeteld.

 

De weddenschappen waarop deze garantie geldt zijn correcte score, zowel halverwege als de eindstand; de eerste doelpuntenmaker en de laatste doelpuntenmaker. Wordt er bij het afsluiten van dergelijke weddenschappen in de blessure tijd gescoord, dan verkrijgt u uw inzet terug.

 

Bij het nagaan van de cijfers van die de UEFA over het afgelopen Champions Leaugue seizoen heeft gepubliceerd blijkt dat over een totaal van 368 goals, er 22 in de blessure tijd zijn gescoord. Het gaat daarbij om een percentage van 6%. Met dit percentage geeft Unibet de mogelijkheid om de win kansen te verhogen. In elk geval biedt het percentage een extra waarborg om niet te verliezen. Met de komende Champions League wedstrijd in het vooruitzicht een prettige gedachte!

vorig artikel
Betdaq niet beschikbaar
volgend artikel
Speel nu sportlotto