Unibet en Betclic eruit in Nederland

Ook deze week brengen we het laatste nieuws van alle bookmakers, en het ziet eruit, als of deze week een heel bezige week was voor Nederland. We brengen namelijk het spijtige nieuws, dat enkele bookmakers vanaf nu geen klanten uit Nederland meer aannemen. Om een actueel overzicht over de beschikbare bonussen van bookmakers te krijgen, kun je altijd terecht bij ons bonus vergelijken pagina.

De eerste bookmaker, die vanaf nu geen Nederlandse klanten meer aanneemt, is Unibet. Deze bookmaker is bekend in de hele wereld en had ook heel wat interessante aanboden voor Nederlandse klanten. Echter worden er nu geen nieuwe klanten uit Nederland meer opgenomen. Voor Belgische klanten is er op dit moment wel nog een aanbod. Zo kan men onder meer profiteren van een Unibet Bonus voor nieuwe spelers.

Bij de bookmaker Betclic ziet het er een beetje anders uit. Ook deze bookmaker stopt zijn activiteiten op de Nederlandse markt en neemt vanaf nu geen nieuwe klanten meer aan. Deze bookmaker heeft op dit moment nog geen licentie voor de Belgische markt en daarom hebben we besloten om de bonus van deze bookmaker uit ons aanbod te verwijderen. Indien er in de toekomst een licentie voor de Belgische markt komt, hoor je dat natuurlijk in ons nieuws.

Deze zomer is dus al heel heet bij de bookmakers. We raden je aan om onze pagina regelmatig te raadplegen om het laatste nieuws over bonussen en bookmakers te kunnen zien. Op dit moment is er natuurlijk veel nieuws over  WK Bonus aanbiedingen, die je op onze speciale pagina kunt vinden. Maar dit is niet het enige. Sinds laatste week zijn we al bezig met de Tour de France en in augustus beginnen de meeste competities aan het volgende seizoen in het voetbal. Veel nieuws de volgende weken en veel interessante aanboden van de bookmakers wachten!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Met betFIRST naar Londen!
volgend artikel
Nog meer bookmakers eruit in Nederland