14:09 uur

Unibet Bonus opnieuw te verkrijgen

Unibet fuseert met Bet24 en heeft een 50 euro bonus voor zowel oude als nieuwe klanten van Bet24! Doordat Unibet de bookmaker Bet24 heeft aangekocht zijn er een aantal mogelijke problemen ontstaan. Wellicht heb je lang moeten wachten op het uitbetalen van de bonus door Bet24. Wanneer je al klant was bij Bet24 werd je beleefd,  maar dringend verzocht je bestaande Bet24 accout om te zetten in een Unibet account. Wellicht zette u al in op langere termijn, maar werd die inzet ongeldig verklaard of zelfs  geannuleerd. Dit zijn allemaal mogelijk effecten die voortkomen uit de aankoop van Bet24 door Unibet.

Uit de officiële verklaring van de site van Bet24 bleek het volgende:  “Bet24 en Unibet hebben zich samengevoegd om op die manier uit te kunnen groeien tot de beste online aanbieder van games en weddenschappen in Europa. Uw account is nu klaar om overgebracht te worden naar Unibet. Bet24 zal daarbij uw saldo overdragen naar het Unibet account. Mocht u al een Unibet account hebben, dan zal het saldo van beide aanbieders worden samengevoegd op het bestaande Unibetsaldo.”

Met de overname is een bedrag van zo’n 13,5 miljoen euro gemoeid. Dit is door de Unibet Group plc overgedragen aan de Modern Times Group. Met de overname gaat Nordic Betting Ltd, Bet 24 gezamenlijk in naar de Unibet Group plc over.

Tot zover de achtergrond. Voor jou als klant betekent het dat met de overname van Bet24 de gegevens en de bij elkaar gespeelde bedragen overgaan naar een Unibet account. Mocht je deze al hebben, dan zal Bet24 het krediet overschrijven naar je Unibet account. Heb je echter nog steeds een ticket voor een poker toernooi of een bedrag openstaan aan ongebruikte bonussen, dan verloopt deze in mei. De lopende inzetten kunnen worden geannuleerd en terugbetaald naar de op dit moment geldende inzetten. Dit kan, begrijpelijk, tot enig ongenoegen leiden.

Er zijn ook voordelen. Wanneer je in het verleden al een Unibet account hebt aangemaakt, wordt je net als alle andere nieuwe klanten toch gezien als Unibet “newbie”. Hierdoor kun je opnieuw profiteren van een 100% bonus bedrag oplopend tot 50 euro. Voor meer details over deze bonus is te verwijzen naar de bonus details op weddenbonus.com of direct te vinden in de voorwaarden op www.unibet.com.

Claim de bonus! Meer informatie