weddenbonus nieuws

Unibet Bet Builder: Creëer je eigen combinatieweddenschap

Ook in april vind je voetbal overal terug. De kwartfinales van de Champions League zijn gespeeld, die van de Europa League nog in gang. Daarnaast is de titelstrijd in enkele van de grootste competities nog helemaal open, bijvoorbeeld de Premier League en de Bundesliga. Bij de bookmakers Nederland vind je daarom enkele heel attractieve promoties terug. Ook bij de Belgische bookmakers zoals Unibet is dat het geval met de Bet Builder. Deze functie laat je een eigen unieke weddenschap op een voetbalwedstrijd bouwen:

  • Selecteer een voetbalwedstrijd van je keuze
  • Combineer tot 12 voetbalweddenschappen
  • Je ziet de odds van de Bet Builder meteen

 

Bouw je eigen weddenschap met de Bet Builder bij bookmaker Unibet
© Unibet

Belangrijk is dat de Bet Builder enkel voor voetbalweddenschappen beschikbaar is. Maximaal kun je 12 weddenschappen combineren. Hoe meer je combineert, hoe hoger uiteraard de notering wordt. Op dit moment is deze functie enkel beschikbaar voor pre-match weddenschappen. Echter zal de Unibet Bet Builder binnenkort ook voor live-weddenschappen beschikbaar zijn. Belangrijk is dat de weddenschappen in de Bet Builder niet beschikbaar zijn voor een cash out. En het hele Bet Builder-weddenschap wordt ongeldig als 1 selectie ongeldig is.

300% tot € 120 voor je eerste Unibet storting

De Bet Builder is dus een fantastische functie voor bestaande klanten bij de bookmaker. Maar ook nieuwe klanten bij de aanbieder vinden een attractief aanbod. Helemaal zonder Unibet bonus code Nederland wachten er tot € 120 voor je eerste storting. Ten eerste moet je op onze link naar de site van de bookmaker klikken. Daar is het nu mogelijk om je online weddenschappen account te registreren. Na het registreren stort je een eerste keer een bedrag in je account. Voor de Unibet bonus ligt dit bij minimaal € 10. Voor een storting van € 10 ontvang je dus al € 30. En stort je € 40, dan ontvang je zelfs de maximale bonus van € 120.

Het bonusbedrag moet daarna echter nog vrijgespeeld worden. Alle weddenschappen met odds van minstens 1.40 zijn hiervoor beschikbaar. Speel het bedrag 3 keer rond binnen de 30 dagen. Voor het maximale bedrag van € 120 moet je dus binnen de maan in totaal € 360 inzetten. De minimale quotering voor het vrijspelen is niet bijzonder hoog. En ook de bonus 3 keer rondspelen binnen de 30 dagen is realistisch en niet te moeilijk.

Ook zonder storting winnen – gratis wedden in België

Bij enkele van de andere bookmakers, die voor Belgische klanten beschikbaar zijn, wachten er ook freebets. Dit betekent, dat je een gratis weddenschap ontvangt, dus zonder eerst geld te storten. Bijvoorbeeld voor de aanmelding van je account. De beste promoties voor gratis wedden vind je bij ons op een speciale pagina. Aarzel nu niet langer, open je Unibet account en stort een eerste keer. Pak de maximum bonus van € 120 en gebruik dan de Bet Builder voor het voetbal!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Jupiler Pro League: Standard tegen leider Genk in de Play-Offs
volgend artikel
Wie volgt Valgren op als winnaar van de Amstel Gold Race?