10:21 uur

Unibet app bonus

Bookmaker Unibet heeft naast de € 50 die op te halen is voor nieuwe gebruikers ook een mobiele app gelanceerd. Hierdoor wordt het mogelijk om op elk moment van de dag weddenschappen te gaan plaatsen. De app is naar eigen inzicht in te delen door voorkeuren aan te geven. De app is verkrijgbaar in de app store van zowel Iphone als Android. Daarnaast kan de QR- code worden. De bonus loopt tot 31 december 2012.

 

Voor nieuwe gebruikers van de Unibet app kan een gratis weddenschap ter waarde van € 10 worden aangegaan. Mocht de speler deze weddenschap verliezen dan betaalt Unibet de € 10 terug waardoor de eerste weddenschap risicoloos kan worden aangegaan! Wanneer de eerste weddenschap wordt verloren en de € 10 wordt uitbetaalt door Unibet dient dit bedrag driemaal worden rond gespeeld. Dit alles tegen een quotering van minimaal 1,60. Dit mag via de app worden gedaan, maar ook via het account op de desktop.

 

De app van Unibet met bijbehorende € 10 cash back bonus is een uitstekende mogelijkheid om te wennen aan zowel Unibet als de app. Door de eerste weddenschap zonder risico’s te plaatsen krijgt de speler de mogelijkheid alle mogelijkheden te onderzoeken. Weddenbonus kwalificeert dit dan ook als een enigszins lage, maar redelijke bonus. Zeker gezien het feit dat er slechts driemaal rond hoeft te worden gespeeld tegen een quotering van 1,60. Ter vergelijking, de reguliere welkomst bonus van Unibet dient zesmaal te worden rond gespeeld.

Claim de bonus! Meer informatie