13:04 uur

Unibet 50 euro vriendenbonus tot eind februari

Heb je al een speelrekening op www.unibet.com aangemaakt? Dan maak je nu kans op de Unibet vriendenbonus van 50 euro. Wil je de bonus ontvangen moet je alleen maar een vriend uitnodigen. Deze vriend moet zich vervolgens op de website van Unibet gaan inschrijven en 50 euro op zijn nieuwe speelrekening storten. Achteraf ontvang jij 50 euro voor weddenschappen op sport.  Je vriend ontvangt daarbij ook een welkomstbonus van 50 euro op zijn speelrekening. De voorwaarden van deze welkomstbonus kunnen jullie hier nalezen.

 

 unibet vriendbonus logo

© by Unibet

 

Opgrond van de door Unibet geformuleerde voorwaarden van deze vriendenbonus mag je in totaal 30 vrienden uitnodigen. Bij een bedrag van telkens 50 euro zou je dus een maximaal bedrag van 1.500 euro aan gratis weddenschappen kunnen ontvangen.  Verder zijn de voorwaarden van de vriendenbonus gelijk met de welkomstbonus. Daarbij bepaalt de hoogte van de quotering bij elke weddenschap het aantal weddenschappen dat je in totaal moet aangaan. Bij een quotering van 1,20 zal je de 50 euro bv. zes keer moeten rond spelen. Daarna is het mogelijk om de bonus meteen op je bankrekening over te maken.

 

Wil je de maximale vriendenbonus ontvangen dan is het van belang dat je vriend het bedrag van €50 stort en ook daadwerkelijk rondspeelt. Meer informatie over andere promoties en vriendbonussen vindt je direct met behulp van onze vergelijking.

 

Claim de bonus! Meer informatie