weddenbonus nieuws

UFC Wedden: Chris Weidman – Uriah Hall zaterdag 24-04-2021

Ruim tien jaar geleden namen UFC Middleweight veteranen Hall en Urial het al tegen elkaar op. Er is een hoop gebeurd sindsdien maar op zaterdag lijkt er voor eens en altijd besloten te worden wie de sterkste zal zijn.

Gaat Hall op zoek naar revanche tegen Weidman?

Chris Weidman was lange tijd net wat sterker en slimmer dan Uriah Hall. Daar lijkt de laatste jaren wat verandering in te komen. Het talent en de technische bekwaamheid van Hall komen onder coach Sayif Saud en het Fortis MMA pas echt goed naar buiten. Bovendien lijkt Weidman toch ook last te krijgen van de leeftijd. Weidman moet het vooral in de eerste helft van de gevechten doen, daarna wordt het al snel een uitputtingsslag. Daar liggen dus kansen voor Hall die ook weet dat Weidman kracht en snelheid is verloren sinds dat gevecht in 2010. Met 16-9 en maar liefst twaalf overwinningen via KO staat er zaterdag een beest in de ring. Dat Hall een tegenstander met een simpele stoot neer kan brengen, als de wilslust er is. Zijn mentaliteit kan af en toe wat te wensen over laten maar met drie overwinningen op rij en een kans op de titel zal Hall zijn mannetje naar alle waarschijnlijkheid wel staan. We gaan zo kijken wat ze bij de betting sites verwachten. Eerst duiken we in de resultaten van Weidman

 

De laatste titelkans voor Weidman

Je hebt net al kunnen lezen dat de jaren beginnen te tellen bij Chris Weidman. Waar hij altijd sterker en sneller was dan Hall lijken de rollen nu omgekeerd te zijn. Als Chris Weidman wil winnen op zaterdag zal hij hard en snel moeten komen. De laatste gevechten gingen niet zoals gepland, er werd veel verloren. Weidman heeft het in zich om Hall te verslaan maar zal toch met een goed verdedigingsplan moeten komen. Als Weidman zijn verdediging op orde heeft en ook nog wat extra adem heeft kan dit een mooi gevecht worden, waarbij hij op zoek zal gaan om zijn tegenstander zo snel mogelijk omver te krijgen. We gaan maar snel eens kijken wat de sport bonus bookies verwachten van dit gevecht.

 

 

weidman vs holl odds wedden

Β© Bet777

 

 

De verwachting van de bookmakers

Bij Bet777 hebben we goede odds gevonden en is het verschil tussen beide vechters helemaal niet zo groot. Chris Weidman is hier, ondanks zijn recente verliezen favoriet. Je krijgt als je inzet op winst van Weidman nu 1.76. Gokken op Uriah Hall, en dat is wat wij gaan doen, staat op 2.00. Nogmaals, het zijn geen grote verschillen maar dit betekent wel dat je prima kunt winnen met dit gevecht. Wij zetten dus in op Hall. Ben jij het hiermee eens of juist niet? Via de link hieronder pak je direct de beste odds bij Bet777

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Leeds United tegen Liverpool vanavond
volgend artikel
Arsenal tegen Everton in de Premier League