weddenbonus nieuws

Free Bet € 10 op FA Cup

Er staan de volgende dagen veel FA Cup wedstrijden op het programma. Elk jaar opnieuw staat de FA Cup voor spektakel, verrassingen en strijd. Niet zoals de League Cup, nemen de toppers uit de Premier League deze competitie wel serieus op en verwacht wordt dat de meeste toppers wel doorstoten naar de volgende ronde. Bij Circus kan je 10 euro gratis krijgen bij je inschrijving, 10 euro als je wedt op de FA Cup en een welkomstbonus tot € 250. Deze promoties worden hieronder besproken.
 

Cadeau: € 10 bij de registratie

Als je nog geen account hebt bij Circus krijg je gratis € 10 om mee te wedden. Deze 10 euro kan je gebruiken als sportweddenschappen bonus met een minimum notering van 1.60. Je zal deze 10 euro gratis, dertig keer dienen in te zetten op die minimum notering om het te kunnen laten uitbetalen. Je krijgt hier onbeperkt de tijd voor. De 10 euro ontvang je bij de registratie en bij het invullen van je telefoonnummer. Nadien krijg je ook nog eens de Circus Bonus als je overgaat tot een storting.
 

Bonus Circus : Free bets tot € 250

Nederlanders en Belgen krijgen een 100% bonus tot maximaal 250 euro in de vorm van Free Bets. Als je je eerste storting maakt via bijvoorbeeld iDeal of Bancontact van 100 euro. Dan zal Circus bij elke weddenschap van € 10, die je inzet op een minimum notering van + 1.50 je een free bet geven van 10 euro. Dit zolang je de 100 euro storting hebt bereikt. Ook als je een weddenschap doet van 25 euro, dan zal je 2 Free bets ontvangen van elk 10 euro plus 5 euro telt al mee voor de volgende 3e free bet. Ontvangen Free bets zijn slechts 7 dagen geldig, dus gebruik die binnen de tijd.
 

gratis circus
© Circus

 

€ 10 Free Bet voor de FA Cup

Circus is een van de bookmakers Nederland die een promotie aanbiedt op de FA Cup. Deze actie is geldig voor nieuwe en bestaande wedders van Circus, maar belangrijk zijn de volgende punten:

  • De weddenschap dient met echt geld te zijn. (Geen bonusgeld.)
  • Enkel 1 wedstrijd is geldig, dus geen combinatieweddenschappen.
  • De bet mag pre-match of live zijn.
  • Minimum notering is 1.60.
  • Minstens 20 euro cash als inzet.
  • Vink je deelname aan voor deze promotie.

 
Er zijn voldoende ploegen met een + 1.60 notering die actief zijn in de FA Cup. Zo spelen Burnley en Newcastle thuis tegen een ploeg uit een lagere competitie en hebben ze een notering van minstens 1.60 voor winst. We gaan onze weddenschap op Newcastle plaatsen en verwachten wel dat ze winnen van Blackburn rovers.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Topper Man City - Liverpool : Actie € 75
volgend artikel
Gratis € 50 voor Alaves - Valencia