weddenbonus nieuws

Tottenham Hotspur Liverpool: €5 gratis + €500 promo

Tottenham Hotspur ontvangt thuis Liverpool op zaterdag 15 september. Beide ploegen zijn goed aan het seizoen begonnen en staan op plaats 4 en 1 in het klassement. Voor deze clash geeft GoldenPalace zijn wedders uit België en Nederland een 5 euro gratis geschenk en een keuze tussen € 500 of € 40. We zullen deze acties hieronder bespreken en kijken vooruit naar het treffen Tottenham Liverpool

 

Tottenham Liverpool: € 5 gratis

  • Klik hier op de GoldenPalace foto of banner en registreer je account.
  • Daarna stuur je een kopie van je id op naar GoldenPalace ter registratie.
  • Je ontvangt door deze actie € 5 gratis wedtegoed.
  • Vrijspelen kan door die € 5 in totaal 5x in te zetten.
  • Alle weddenschappen met odds hoger dan 1.70 tellen mee.
  • Hierna kan je dit laten uitbetalen.

 

Gratis GoldenPalace © Golden Palace

 

Keuze tussen 2 welkomstbonussen

Deze 5 euro Gratis Welkomstbonus Zonder Storting is fantastisch en geeft je de kans om de website van van GoldenPalace te leren kennen. Als je hierna wilt overgaan tot een storting, dan krijg je de keuze van bookmaker GoldenPalace. Er is een bonus van €500 of een van €40 die op je wacht. Elke bonus heeft zijn voordelen, dus je dient voor jezelf uit te maken welke je wilt. Als je graag de €500 bonus wenst, dan dien je bij de storting de code GP500 gebruiken. De rondspeel voorwaarden zijn moeilijker hier, dan die van de €40. Alle details kan je terugvinden bij GoldenPalace bonus.

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur Liverpool

Voor de Beste Bookmakers is deze wedstrijd, de wedstrijd van het weekend. De nummer 1 en 4 van de Premier League treffen elkaar na de interland break. Liverpool heeft nog geen enkele topper getroffen en heeft nog het maximum van de punten na 4 speeldagen. Het heeft bovendien nog maar 1 tegendoelpunt moeten slikken. Tottenham verpulverde Manchester United met 0-3, maar verloor daarna van Watford. Volgens de Voetbal Bet sites is Liverpool de favoriet en krijgt het een notering van 2.45 voor winst. Tottenham krijgt een quotering van 2.85 om de 3 punten thuis te houden. Een gelijkspel levert de tenoren 1 punt op en jouw een notering van 3.70. Wat denk jij dat het zal worden? Schrijf je in, stuur je id op en plaats een gratis weddenschap op deze wedstrijd.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Club Brugge Lokeren: verdubbel je storting
volgend artikel
AZ Alkmaar Feyenoord: 100% tot €100