weddenbonus nieuws

Tottenham – Leipzig: Champions League wedden

Onder José Mourinho nemen de Spurs het thuis op tegen de koploper van de Bundesliga Leipzig met topschutter Timo Werner. Parkeert Mourinho de bus om Werner van het scoren te houden?

 

Tottenham met zwaar programma

Kort na de wedstrijd tegen Aston Villa in Birmingham spelen de Spurs in eigen huis dus tegen Leipzig. Kort hierna staat de zware wedstrijd tegen alweer Chelsea alweer op het programma. Het zijn belangrijke weken voor de Spurs. De huidige plek in de Premier League is nog niet voldoende voor kwalificatie van het Champions League toernooi volgend jaar. Toch betekent de recente uitsluiting van City wel goed nieuws voor Tottenham. Om dit seizoen toch nog engszins succesvol af te sluiten wordt er verwacht dat de Spurs het tweeluik tegen Leipzig als winnaar afsluiten en zo de volgende ronde bereiken. Wat zijn de kansen van Spurs met Son Heung-min die op stoom lijkt te zijn? We gaan zo de odds bij de bet sites bekijken.

 

Leipzig voor het eerst in de achtste finale Champions League

Het is nu al een geweldig seizoen voor Leipzig maar dit kan natuurlijk nog veel mooier aflopen als het ook van Tottenham weet te winnen. In de Bundesliga staat Leipzig nu eerste. Met zowel Bayern als Dortmund op een kleine achterstand is het nog niet zeker dat Leipzig dit seizoen als landskampioen afsluit. Wat wel een zekerheid is, is dat Timo Werner aan een wereldseizoen bezig is. Met in totaal 27 goals en 8 assists in 40 wedstrijden over het hele seizoen is hij één van de meest gevaarlijke spelers in Europa.  In de 3-0 overwinning op Werder kwam hij niet tot scoren maar hij zal zijn aantal doelpunten in de Champions League ongetwijfeld verder opschroeven. De odds van de bookmakers zullen ons duidelijk maken wie zij als favoriet voor deze match zien.

 

 

App B-Bets
© B-Bets

 

 

De B-bets odds bij deze Champions League wedstrijd

Wint verliezend finalist van vorig jaar Tottenham de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Champions League? We hebben bij B-bets goede odds gevonden voor deze match. We zien dat Tottenham favoriet is bij de bookmakers maar dat het niet heel overtuigend is. Er staat 2.30 genoteerd voor een overwinning van de Spurs tegen Leipzig. Voor een overwinning van de Duitsers krijg je drie keer je inleg terug. De hoogste odds krijg je nog voor een gelijkspel. De odds staan hiervoor op 3.55. Bij B-bets zijn we ook de goede B-bets bonus tegen gekomen.

 

Mooie bonus voor nieuwe spelers

Voor alle nieuwe spelers bij B-bets staat er een 100% welkomstbonus voor je klaar tot een bedrag van €100! Je krijgt dus een verdubbeling direct op het moment dat je stort. Een groot voordeel van inzetten bij B-bets is, dat als je rondspeelvoorwaarde van acht keer op odds hoger dan 1.80 teveel vindt, je dit voortijdig kan afkopen. Lees er alles over via de link!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gratis wedden bij Atletico Madrid - Liverpool
volgend artikel
AZ in de Europa League thuis tegen LASK