weddenbonus nieuws

Wedden op Tottenham – Fulham 30-12-2020

Een van de laatste wedstrijden van dit jaar is die tussen Spurs en Fulham. Tottenham staat negen plekken boven Fulham, gaan we dit verschil ook terug zien in de wedstrijd?

 

Spurs kelderen in de Premier League

Na twee nederlagen op rij en twee gelijke spelen in vijf wedstrijden is Spurs binnen de kortste keren van gedeeld koploper afgezakt naar de zevende plek in de Premier League. Na de 2-0 overwinning op Arsenal ging het langzaamaan wat bergaf met Tottenham. Tegen Crystal Palace werd het 1-1 gelijk maar vervolgens waren zowel Liverpool als Leicester te sterk voor Mourinho en z’n mannen. De kritiek neemt toe en nu is het zaak om de laatste wedstrijd van het jaar te winnen. Op het moment van schrijven moet de wedstrijden tegen Wolverhampton op zondag nog gespeeld worden maar dat de druk inmiddels toe neemt op de Londense ploeg is geen geheim. Mourinho heeft als voordeel dat de verschillen in de bovenste helft van de Premier League niet zo groot zijn. Een overwinning kan ze zomaar weer terugbrengen in de top drie van de League. Het verschil met koploper is op dit moment zes punten. Verwachten de bookmakers Nederland eindelijk weer een zege van Tottenham? We geven je het antwoord nadat we de laatste resultaten van Fulham hebben besproken

 

Fulham vecht tegen degradatie

De achttiende plek waar Fulham nu op staat is gevaarlijk. Alleen Sheffield United en West Brom staat op dit moment onder Fulham. Voor Sheffield lijkt het een dramatisch seizoen te worden want ze hebben tot nu toe slechts twee punten verzameld. West Brom staat op zeven punten. Fulham doet het met elf punten net wat beter. Wat gelijk opvalt is dat Fulham de laatste vier wedstrijden gelijk heeft gespeeld en zo haar punten heeft verzameld. Brighton dat op de zeventiende plek staat heeft een punt meer. Als Fulham zich uit de gevarenzone wil spelen zal het naar de veertiende of vijftiende plek moeten streven. Die vijftiende plek staat nu op zes punten afstand maar als Fulham de punten bij elkaar blijft sprokkelen zoals ze dat nu doen zal dit zeker niet onmogelijk zijn. Fulham gooide met name hoge ogen door zowel tegen Liverpool, Southampton als Newcastle gelijk te spelen en dat smaakt natuurlijk naar meer. We pakken dan maar gelijk de odds en de bookmaker bonus bij zodat je direct kunt wedden op deze wedstrijd.

 

de beste odds bij wedden op Spurs fulham 30-12
© 24Bettle

 

 

De odds en bonus

Met zo’n groot verschil op de ranglijst lijken de bookmakers het erover eens dat zijn dat Spurs deze wedstrijd wel zal gaan winnen. De matige reeks en de relatief goede resultaten van Fulham hebben daar weinig invloed op. Wedden op Spurs geeft je nu 1.54 en dat is een kwart van wat je krijgt voor wedden op Fulham met 6.0. Een X zetten geeft je 4.20 bij 24Bettle.

 

Deze bookmaker heeft natuurlijk ook de 24Bettle bonus waar je vast al van gehoord hebt. De bonus is namelijk 100% van je stortingsbedrag tot € 120. Na vijf keer rondspelen van je bonus en je stortingsbedrag is je bonus al vrij beschikbaar en dat is zeker netjes te noemen. Er zijn ook nog tal van andere promoties bij deze bookie en we raden je dan ook aan snel eens een kijkje te nemen via de onderstaande link.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Twee ploegen op zoek naar revanche: Feyenoord - Heerenveen
volgend artikel
Laat Liverpool ook tegen Newcastle punten liggen?