15:49 uur

Tot 1000 euro bonus bij Youwin!

De bookmaker Youwin staat al een tijdje bekend omwille van zijn fantastische promotie-aanboden voor verschillende soorten sport. Zo hebben we bijvoorbeeld al geschreven over een bonus met een maximale hoogte van 100 euro voor Ijshockey. Een gelijkaardige bonus is nu ook beschikbaar voor basketbal.

basketbal multiples 1000 euro bonus
© by Youwin

Wie houdt niet van combinatieweddenschappen? Ze vragen om een bepaalde ervaring, maar ze geven een grote voldoening als je eens een gecompliceerd combinatieweddenschap succesvol hebt afgesloten. Daarmee maak je nu nog meer kans op winst, met dank aan Youwin.

Om aan deze promotie te mogen deelnemen moet je een combinatieweddenschappen met minstens 3 selecties op basketbal-wedstrijden uit de NBA of Euroleague doorvoeren. Indien jouw weddenschap wint, krijg je bovenop nog tot 1000 euro extra bonus van Youwin, waarbij het exacte bedrag afhangt van jouw inzet voor dit weddenschap.

Eerst moet je aan drie stappen voldoen:

  1. Plaats een combinatieweddenschap met minstens 3 selecties
  2. Plaats een inzet en bevestig jouw deelname
  3. Win tot 100% van je inzet extra als bonus

De bonus is sterk afhankelijk van het doorgevoerde weddenschap. Zo maak je met een combinatieweddenschap met 3 selecties kans op een bonus van 5%, met een bonus met 7 selecties zijn dat er al 25%, met 9 selecties 50% en bij 14 selecties 100% van je oorspronkelijke inzet. De minimale quotering moet minstens 1,20 bedragen.

Om jouw bonus goedgeschreven te krijgen, moet je een mail sturen naar de support van Youwin en daarbij jouw referentienummer aangeven. Minimaal moet je inzet 2 euro bedragen, en maximaal maak je zo kans op een bonus ter hoogte van 1000 euro. Natuurlijk is het niet mogelijk om met bonus-weddenschappen mee te spelen. 1000 euro extra als bonus winnen? Indien we daarmee jouw belangstelling hebben gewekt, raden we aan om alle voorwaarden van deze promotie te consulteren. Een overzicht over alle beschikbare combinatieweddenschappen vind je op onze pagina.