weddenbonus nieuws

Wie wordt topscorer in de Premier League? Leo Vegas odds en promoties

De tweede seizoenshelft is reeds begonnen, en dat wil zeggen dat ook de spannende race naar de titel van topscoorder is begonnen. Hoe zal de topschutter lijst eruitzien in topcompetities als de Premier League, de Serie A en de Nederlandse eerste klasse? Voor de Premier League belooft het alvast spannend te worden. Er zijn immers 3 topkandidaten Mohamed Salah, Pierre-Emerick Aubameyang en Harry Kane.
 

Mohamed Salah

Vorig jaar werd Mohamed Salah topscoorder met maar liefst 32 competitiedoelpunten. Hij maakte een flink debuutjaar en lijkt ook dit seizoen goed op weg te zijn. Op dit moment is hij leider in de Premier League, met 16 goals, of een gemiddelde van 1 goal per 121. Wedden kan bij alle Bookmakers Nederland.
 

Harry Kane

De spits van Tottenham Hotspur heeft de titel van topscoorder reeds 2 keer weten behalen, en leek ook goed op weg om ook dit jaar aan de top van de lijsten te staan. Helaas staat hij voorlopig aan de kant met een enkelblessure, zodat het onduidelijk is wanneer hij opnieuw kan spelen. Dit seizoen scoorde hij gemiddeld 1 goal per 135 minuten. Wat zeker niet slecht is.
 

Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang is dit jaar een van de outsiders om de titel van topschutter te winnen. De spits van Arsenal scoorde net als Kane 14 doelpunten dit seizoen, naast 23 assists. Met een gemiddelde van 1 goal per 131 minuten scoort hij net iets vaker dan Harry Kane.
 

Sergio Agüero

Sergio Agüero beleeft dit jaar ook een schitterend seizoen. De spits van Manchester City scoorde dit seizoen 10 goals, of een gemiddelde van 1 goal per 136 minuten. De afgelopen 4 seizoenen scoorde hij steeds meer dan 20 doelpunten, waardoor hij als een uiterst betrouwbare spits kan gezien worden.
 

topscorers leovegas

© LeoVegas

 

Leo Vegas Odds – topschutter Premier League

Bij bookmaker LeoVegas is Mohamed Salah absolute topfavoriet. Hoewel hij slechts 2 doelpunten meer heeft dan Aubameyang of Kane, staan de odds voor hem laag op 1,67. Aubameyang staat op 4,00 en Agüero staat op 8,00. De geblesseerde Kane staat dan weer op 12,00. Wie de winnaar wordt valt dus te raden, hoewel de odds makers bij Leo Vegas duidelijk vertrouwen hebben in Salah.

 

Bookmaker Leo Vegas Promoties + bonus

Voor wie op internationaal voetbal wil wedden, raden wij Leo Vegas aan. Je vindt er alle internationale en nationale competities en ze hebben een geweldige welkomstbonus: een gratis weddenschap van 50 euro. Maak een account aan, stort minstens 50 euro en zet je storting in op odds vanaf 1.80. Je zal automatisch een gratis weddenschap van dezelfde waarde ontvangen (tot en met 50 euro).

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Gent – Oostende: Oostende underdog met 7.00
volgend artikel
UFC Brazilië wedtips, Betsson odds, en promoties