09:11 uur

Titanbet uit de lucht

In veel gevallen is het in de bookmakers wereld een komen en gaan van bonussen. Een enkele keer is het echter niet de welkomstbonus die offline wordt gehaald, maar de bookmaker zelf. In het geval van Titanbet hier sprake van. Door een aanpassing of toepassing van wetgeving is het voor Nederlandse klanten niet meer mogelijk de welkomstbonus van Titanbet op te strijken. De bookmaker is daarbij in het geheel niet meer bereikbaar vanuit Nederland.

 

Wel geeft Titanbet een alternatief voor Nederlandse klanten. Op het moment dat u probeert de site te bereiken zal Titanbet u de bookmaker Ladbrokes aanraden. Ook deze bookmaker heeft een welkomstbonus beschikbaar. Nadeel is dat deze slechts beschikbaar is voor klanten uit Ierland, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Hierdoor is dit voor Nederlandse klanten geen alternatief is.

 

Wat wellicht wel een alternatief zou kunnen zijn is  Unibet. De welkomstbonus van Unibet is een aantrekkelijke bonus ter waarde van € 50. Met een relatief lage quotering is er vervolgens de mogelijkheid om de bonus tegen gunstige voorwaarden vrij te spelen. Ook kan er bij Unibet worden gewezen op de    vriendenbonus. Voor meer informatie over deze vriendenbonus verwijzen we graag naar een recent artikel waarin in deze bonus is uiteengezet. Voor het artikel klik    hier.

 

Nog een alternatief is wellicht  Bet365. De bookmaker heeft een welkomstbonus van maximaal € 50 beschikbaar, tegen een iets hogere quotering als in het geval van Unibet dient er rond gespeeld te worden. Ook dit is een aantrekkelijke bookmaker voor Nederlandse spelers. Door het wegvallen blijven er tal van bookmakers beschikbaar met hun welkomstbonus of vergelijkbare acties. Houdt daarom Weddenbonus in de gaten voor het laatste nieuws!