14:22 uur

Titanbet lanceert gratis weddenschap

Bookmaker Titanbet lanceert een bonus van € 50 die te winnen is door simpelweg vijf weddenschappen aan te gaan tegen een quotering van minimaal 2,0. Op het moment dat de eerste van deze weddenschappen worden geplaatst binnen zeven dagen na aanmelding bij  Titanbet komt u in aanmerking voor de  € 50! In dit artikel zullen we stap voor stap uitleggen welke handelingen vereist zijn voor dit vrij te besteden bedrag.

 

1. Ga naar Titanbet.com voor het aanmaken een account. Vanaf dit account kunt u binnen zeven dagen weddenschappen aangaan op de site van Titanbet.

 

2. Het bedrag van € 50 wordt op uw account verstrekt. Met dit bedrag gaat u weddenschappen aan met een minimale quotering van 2,0. Dit herhaalt u nog viermaal zodat u in totaal vijf maal een weddenschap bent aangegaan met het gratis bedrag.

 

3. Na deze vijf weddenschappen is het bedrag dat u verkreeg gratis te besteden op Titanbet. Zorg er bij het aangaan van de weddenschappen voor dat het gaat om een  enkelvoudige weddenschap.

 

De gratis weddenschap van Titanbet is een uitstekende manier om kennis te maken met het plaatsen van weddenschappen. Voor aanbiedingen van overige aanbieders,

klik hier.

 

Claim de bonus! Meer informatie