Tipwin Bonus

Tipwin Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.9

Tipwin Bonus details

TipWin is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Tipwin biedt in andere landen nieuwe klanten een zeer aantrekkelijke 100% tot € 100 stortingsbonus. Je hoeft je stortings- en bonusbedrag maar 5x in te zetten om je bonusgeld om te zetten in echt geld en dit kan reeds op quoteringen van 1.80 of hoger. Daarnaast is het een groot voordeel dat er geen tijdslimiet aan het vrijspelen van je bonus verbonden is. Je kunt dus op je gemak inzetten!

Voordelen & nadelen

  • Prima bonuspercentage en bonusbedrag
  • Slechts 5x rondspelen van storting en bonus
  • Geen tijdslimiet aan vrijspelen verbonden
  • Je ontvangt je bonus pa na validatie van account

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Geldig t/m:

19-08-2019

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Het is belangrijk dat je na het aanmaken van je account eerst je identiteit verifieert voordat je een storting maakt. In dat geval krijg je namelijk op je eerste storting direct je 100% tot € 100 bonus. Storten kan vanaf € 10 en o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Erna dien je je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Je hebt hiervoor ongelimiteerd de tijd. Maximaal € 100 per weddenschap telt me voor het vrijspelen van je bonus. In het geval je combinatie weddenschappen speelt, dient de totaal quotering ook 1.80 of hoger te zijn. Er is geen minimum aantal selecties.

Tips

Valideer je account voor je eerste storting om je bonus na je eerste storting te ontvangen. Als je je account later valideert, krijg je je bonus bij de eerstvolgende storting na validatie.

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100 dan betekent dit dat je € 100 bonus ontvangt en een totaalsaldo van € 200 hebt. Je dient nu je stortingsbedrag 5x (= € 500) + bonusbedrag 5x (= € 500) in te zetten op odds van 1.80 of hoger om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Weddenschappen tot € 100 tellen mee, dit betekent dus dat je minimaal 10 weddenschappen dient te spelen. Hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd!

Conclusie

Een bonuspercentage van 100% en een bonusbedrag van € 100 zijn van uitstekende waarde. Dit geldt zeker ook voor het 5x rondspelen van je storting en bonus en de minimale quotering van 1.80. Het mooiste is nog dat je ongelimiteerd je bonus kunt vrijspelen. Het enige nadelige dat we kunnen opmerken is dat je eerst je identitieit dient te verifieren voordat je een bonus kan ontvangen. Hoewel het identificeren van je identiteit een standaard proces is, wat doorgaans bij een uitbetalingsverzoek gebeurt, zorgt dit er voor dat je even moet wachten op je bonus. We waarderen de Tipwin Bonus met 4,5 sterren.

Nieuws 🚨

Wereldbeker voetbal voor vrouwen met € 100 bonus