Belangrijke Informatie

Tipwin accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaand een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Tipwin Bonus was beschikbaar tot 19-08-2019. Kijk op de Tipwin pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Tipwin Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Tipwin biedt alle nieuwe Nederlandse klanten een zeer aantrekkelijke 100% tot € 100 stortingsbonus. Je hoeft je stortings- en bonusbedrag maar 5x in te zetten om je bonusgeld om te zetten in echt geld en dit kan reeds op quoteringen van 1.80 of hoger. Daarnaast is het een groot voordeel dat er geen tijdslimiet aan het vrijspelen van je bonus verbonden is. Je kunt dus op je gemak inzetten! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

PayPal paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER

Rondspeel voorwaarden

5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.80

Voorwaarden voor uitbetaling

Het is belangrijk dat je na het aanmaken van je account eerst je identiteit verifieert voordat je een storting maakt. In dat geval krijg je namelijk op je eerste storting direct je 100% tot € 100 bonus. Storten kan vanaf € 10 en o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Erna dien je je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Je hebt hiervoor ongelimiteerd de tijd. Maximaal € 100 per weddenschap telt me voor het vrijspelen van je bonus. In het geval je combinatie weddenschappen speelt, dient de totaal quotering ook 1.80 of hoger te zijn. Er is geen minimum aantal selecties. meer minder

Tips

Valideer je account voor je eerste storting om je bonus na je eerste storting te ontvangen. Als je je account later valideert, krijg je je bonus bij de eerstvolgende storting na validatie. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

19-08-2019

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100 dan betekent dit dat je € 100 bonus ontvangt en een totaalsaldo van € 200 hebt. Je dient nu je stortingsbedrag 5x (= € 500) + bonusbedrag 5x (= € 500) in te zetten op odds van 1.80 of hoger om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Weddenschappen tot € 100 tellen mee, dit betekent dus dat je minimaal 10 weddenschappen dient te spelen. Hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd! meer minder

Voordelen & nadelen

  • Prima bonuspercentage en bonusbedrag
  • Slechts 5x rondspelen van storting en bonus
  • Geen tijdslimiet aan vrijspelen verbonden
  • Je ontvangt je bonus pa na validatie van account

Conclusie

Een bonuspercentage van 100% en een bonusbedrag van € 100 zijn van uitstekende waarde. Dit geldt zeker ook voor het 5x rondspelen van je storting en bonus en de minimale quotering van 1.80. Het mooiste is nog dat je ongelimiteerd je bonus kunt vrijspelen. Het enige nadelige dat we kunnen opmerken is dat je eerst je identitieit dient te verifieren voordat je een bonus kan ontvangen. Hoewel het identificeren van je identiteit een standaard proces is, wat doorgaans bij een uitbetalingsverzoek gebeurt, zorgt dit er voor dat je even moet wachten op je bonus. We waarderen de Tipwin Bonus met 4,5 sterren. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA) Spillemyndigheden

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van onze Tipwin aanmeld buttons, schrijf je in en valideer je account.
2
Maak een storting van € 10(+) en ontvang een maximale bonus van € 100.
3
Zet je stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.80(+) zonder verdere tijdslimiet.

Tipwin Review & Ervaringen

Tipwin is een bekende bookmaker die is opgericht in 2010. Ze zijn geregistreerd in Malta en bieden sportweddenschappen op verschillende platformen aan. Ze zijn sponsor van Bayer Leverkusen en Hannover en hierdoor hebben ze heel veel naamsbekendheid verworven in Duitsland. Nederlanders kunnen zich inschrijven bij Tipwin en storten kan via Visa, Mastercard, Neteller, Skrill of PaySafeCard. Hieronder kan je onze Tipwin review teruglezen.

 

Tipwin Account maken en Geld Storten

Klik hier op de Tipwin button en je komt onmiddellijk op de site Tipwin terecht. De site is beschikbaar in het Duits of Engels en om een account te openen, kun je direct beginnen met het invullen van het registratieformulier. Hier kan je dan je naam, adres, geboortedatum, gebruikersnaam en andere details invullen. Na de validatie van je account, kan je overgaan tot een storting. Storten kan je doen via Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, GiroPay of PaysafeCard.

 

Tipwin Welkomstbonus en Promoties

Voordat je je bonus kan ontvangen dien je eerst je documenten door te sturen. Nieuwe spelers uit Nederland kunnen genieten van een welkomstbonus van 100% tot €100. Voordat de bonus en gestort bedrag kan uitbetaald worden, zal je dit vijfmaal dienen rond te spelen. Per weddenschap kan je maximaal €100 inzetten en de minimale odds dienen 1.80 te zijn. Soms doen ze promoties, maar momenteel zijn er geen.

 

Bonus Tipwin
© Tipwin

Tipwin Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Tipwin heeft verschillende goede weddenschappen, met een gemiddeld aanbod aan voetbal. Per voetbalwedstrijd zijn er ongeveer 70 verschillende subweddenschappen, waaronder Handicap Wedden, ter beschikking. Je hebt een aanbod van 21 verschillende sporten waar je op kan wedden, maar er zijn geen politieke, entertainment of e-sport weddenschappen mogelijk. Mobiel wedden kan via de mobiele website, maar er is nog geen app beschikbaar.

 

Tipwin Quoteringen en Limieten

Bookmaker Tipwin heeft op voetbal een quotering van 6,5% en op algemeen nemen ze 7% marge. Dit is vrij hoog in vergelijk met andere bookmaker. Vooralsnog zijn er ons geen gevallen bekend, van limieten die opgelegd worden door Tipwin.

 

Tipwin Uitbetaling en Contact

Zodra je account geverifieerd is en nadat je de bonus hebt rondgespeeld, kan je overgaan tot een uitbetaling. De allereerste keer is het enkel mogelijk om via bankoverschrijving je winsten te laten uitbetalen. Heb je een vraag of een opmerking, dan kan je enkel via een in te vullen formulier contact opnemen met Tipwin.

 

Tipwin Conclusie

De Tipwin site is overzichtelijk en makkelijk te hanteren. We vinden het een pluspunt dat je eerst je documenten dient in te dienen voordat je kans maakt op de bonus. Bij Tipwin ben je in ieder geval zeker dat je account dan geverifieerd is. Het ontbreekt Tipwin aan een mobiele app, maar de mobiele website werkt wel naar behoren. Dus als je graag via mobiel wenst te spelen, laat dit je dan zeker niet afschrikken. De quoteringen die Tipwin hanteert, zijn wel aan de hoge kant en zal sommige spelers afschrikken. Maar wat veel spelers doen is proberen om die bonus vrij te spelen. Je hoeft slechts vijfmaal die bonus en gestort bedrag rond te spelen, voordat dit kan. Dus dit is zeker haalbaar.