Belangrijke Informatie

Tipico accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

Tipico Banner

Wedden op sport bij Tipico

Deze bookmaker heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan en dat is natuurlijk altijd goed voor jou als klant. Je kan er zeker van zijn dat je geld in goede handen is en dat alle bonus acties eerlijk verlopen. Stortingen en uitbetalingen gebeuren snel en zonder problemen en dat is erg belangrijk. Helaas accepteert Tipico geen Nederlandse en Belgische klanten meer dus kun je geen gebruik maken van onderstaand aanbod.

Het aanbod van sporten bij Tipico is vrij divers, je kan wedden op voetbal, tennis, handball en natuurlijk ook steeds meer op de Amerikaanse sporten. Basketbal, honkbal, American football en ijshockey worden steeds populairder om op te wedden en steeds meer Europese wedders weten hun weg naar deze sporten te vinden. Natuurlijk kan je ook al inzetten op het Europees Kampioenschap voetbal in 2016 en zelfs al op de wereld kampioen van 2018!

Live wedden kan vollop bij Tipico, maar dan wel voornamelijk op voetbal. De andere sporten worden maar mondjesmaat aangeboden als het om live weddenschappen gaat. Voor de rest is het aanbod goed, je kan heel veel verschillende soorten weddenschappen afsluiten op al je favoriete sporten, clubs en spelers.

Klantenservice en ondersteuning van Tipico

De klantenservice en ondersteuning van Tipico is uitstekend. Je kan gebruikmaken van email of live chat als je hulp nodig hebt en ze reageren snel! Als je een probleem hebt dan kan je er op rekenen dat het snel wordt opgelost. Bij Tipico kan je wedden met Bancontact, Skrill en Neteller. Verder kan je wedden met PaysafeCards en met Ukash betaalkaarten. Zoals eerder aangegeven accepteert Tipico echter geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Kies dan ook beter voor een alternatieve bookmaker.