Tipico Bonus – eerste stortingsbonus

De Tipico Bonus voor nieuwe Nederlandse klanten is een aantrekkelijke bonus van 100% tot 100 euro! Niet enkel het bonusbedrag en bonuspercentage zijn erg aantrekkelijk, ook de bonus voorwaarden zijn erg goed. Deze bonus speel je reeds vrij door je stortingsbedrag en bonusbedrag 3x in te zetten. Inzetten kan op alle weddenschappen naar keuze met een quotering van 2.00 of hoger, zowel pre-match als live. Je hebt tevens ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Tipico bonus is een stortingsbonus van 100% tot € 100. Na het maken van je eerste storting ontvang je de 100% bonus. Storten kan reeds vanaf € 10. Nederlanders die willen profiteren van deze bonus kunnen hun storting maken met Neteller, Skrill, PaySafeCard of een reguliere bankoverschrijving. Na het ontvangen van je bonus, dien je je stortingsbedrag en bonusbedrag 3x in te zetten. Inzetten op quoteringen van 2.00 of hoger gelden en hiervoor heb je onbeperkt de tijd! Alle mogelijke weddenschappen pre-match en live gelden voor het rondspelen. Ook inzetten via de Tipico app gelden voor het vrijspelen van je bonus!

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Tipico bonus is een erg goede wed bonus. Zowel het bonuspercentage, bonusbedrag en de vrijspeel voorwaarden zijn heel erg gunstig. 100% tot € 100 en het slechts 3x hoeven rond te spelen van je stortings- en bonusbedrag is heel erg gunstig. Zeker nu je er ongelimiteerd de tijd voor hebt. Daarnaast Tipico een heel erg goede bookmaker, de website is gebruiksvriendelijk en er is een live chat aanwezig. Wij waarderen Tipico en de Tipico Bonus dan ook met 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage en bonusbedrag
  • Stortings- en bonusbedrag hoeven slechts 3x rondgespeeld te worden
  • Geen tijdsrestrictie aan vrijspelen verbonden
  • Enkel quotering van 2.00+ gelden voor rondspelen bonus

Voorbeeld

Na je registratie stort je een bedrag van bijvoorbeeld € 100. Dit betekent dat je van de volledige 100% bonus profiteert. Je dient nu je stortingsbedrag 3x (3x100 = € 300) en je bonusbedrag 3 x (3x100 = € 300) rond te spelen. Dit totaalbedrag van € 600 kun je inzetten op quoteringen van 2.00 en alle mogelijke weddenschappen naar keuze, zowel pre-match als live. Nadat je dit gedaan hebt in een tijdsbestek dat je zelf wenst, is je volledige bonus vrijgespeeld!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Wedden op sport bij Tipico

Deze bookmaker heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan en dat is natuurlijk altijd goed voor jou als klant. Je kan er zeker van zijn dat je geld in goede handen is en dat alle bonus acties eerlijk verlopen. Stortingen en uitbetalingen gebeuren snel en zonder problemen en dat is erg belangrijk.

Het aanbod van sporten bij Tipico is vrij divers, je kan wedden op voetbal, tennis, handball en natuurlijk ook steeds meer op de Amerikaanse sporten. Basketbal, honkbal, American football en ijshockey worden steeds populairder om op te wedden en steeds meer Europese wedders weten hun weg naar deze sporten te vinden. Natuurlijk kan je ook al inzetten op het Europees Kampioenschap voetbal in 2016 en zelfs al op de wereld kampioen van 2018!

Live wedden kan vollop bij Tipico, maar dan wel voornamelijk op voetbal. De andere sporten worden maar mondjesmaat aangeboden als het om live weddenschappen gaat. Voor de rest is het aanbod goed, je kan heel veel verschillende soorten weddenschappen afsluiten op al je favoriete sporten, clubs en spelers!

Klantenservice en ondersteuning van Tipico

De klantenservice en ondersteuning van Tipico is uitstekend. Je kan gebruikmaken van email of live chat als je hulp nodig hebt en ze reageren snel! Als je een probleem hebt dan kan je er op rekenen dat het snel wordt opgelost. Bij Tipico kan je wedden met Bancontact, Skrill en Neteller. Verder kan je wedden met PaysafeCards en met Ukash betaalkaarten.