Tipico Bonus

Tipico Bonus

Eerste stortingsbonus
PopulairAanbevolenExclusief
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.7

Tipico Bonus details

Tipico is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De Tipico Bonus voor nieuwe buitenlandse klanten is een aantrekkelijke bonus van 100% tot 100 euro! Niet enkel het bonusbedrag en bonuspercentage zijn erg aantrekkelijk, ook de bonus voorwaarden zijn erg goed. Deze bonus speel je reeds vrij door je stortingsbedrag en bonusbedrag 3x in te zetten. Inzetten kan op alle weddenschappen naar keuze met een quotering van 2.00 of hoger, zowel pre-match als live. Je hebt tevens ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen!

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage en bonusbedrag
  • Stortings- en bonusbedrag hoeven slechts 3x rondgespeeld te worden
  • Geen tijdsrestrictie aan vrijspelen verbonden
  • Enkel quotering van 2.00+ gelden voor rondspelen bonus

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Geldig t/m:

25-06-2017

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De Tipico bonus is een stortingsbonus van 100% tot € 100. Na het maken van je eerste storting ontvang je de 100% bonus. Storten kan reeds vanaf € 10. Nederlanders die willen profiteren van deze bonus kunnen hun storting maken met iDeal, Visa, Mastercard, PaySafeCard of een reguliere bankoverschrijving. Als je de eerste maal stort met Neteller of Skrill kan je geen gebruik maken van de bonus. Na het ontvangen van je bonus, dien je je stortingsbedrag en bonusbedrag 3x in te zetten. Inzetten op quoteringen van 2.00 of hoger gelden en hiervoor heb je onbeperkt de tijd! Alle mogelijke weddenschappen pre-match en live gelden voor het rondspelen. Ook inzetten via de Tipico app gelden voor het vrijspelen van je bonus!

Voorbeeld

Na je registratie stort je een bedrag van bijvoorbeeld € 100. Dit betekent dat je van de volledige 100% bonus profiteert. Je dient nu je stortingsbedrag 3x (3x100 = € 300) en je bonusbedrag 3 x (3x100 = € 300) rond te spelen. Dit totaalbedrag van € 600 kun je inzetten op quoteringen van 2.00 en alle mogelijke weddenschappen naar keuze, zowel pre-match als live. Nadat je dit gedaan hebt in een tijdsbestek dat je zelf wenst, is je volledige bonus vrijgespeeld!

Conclusie

De Tipico bonus is een erg goede wed bonus. Zowel het bonuspercentage, bonusbedrag en de vrijspeel voorwaarden zijn heel erg gunstig. 100% tot € 100 en het slechts 3x hoeven rond te spelen van je stortings- en bonusbedrag is heel erg gunstig. Zeker nu je er ongelimiteerd de tijd voor hebt. Daarnaast Tipico een heel erg goede bookmaker, de website is gebruiksvriendelijk en er is een live chat aanwezig. Wij waarderen Tipico en de Tipico Bonus dan ook met 5 sterren!

Nieuws 🚨

Vul gratis jouw Tipico EK 2016 Pool in en win tot € 15.000!
De top 3 eerste storting bonussen