17:13 uur

Tipico – De bookmaker met “All-time-100-euro” bonus

In 2012 heeft onze redactie de bonus van de Duitse bookmaker Tipico voor het eerst in het bestand van actuele bonussen opgenomen. Sindsdien is er ook helemaal niets aan dit aanbod veranderd. Maar toch blijkt er bij nader onderzoek op dit moment iets nieuws in de achtergrond van de Duitse bookie Tipico te gaan gebeuren.

 

Oliver Kahn Tipico Bonus

 © by Tipico

 

Tipico staat op dit moment vooral in de landen Duitsland en Oostenrijk bekend als een van de meest serieuze bookmakers op de markt. Door het plaatsen van televisiespotjes en advertenties in grote sportskranten en via andere mediakanalen trekt Tipico dan ook op dit moment de aandacht van taalrijke potentiële klanten. Mede verantwoordelijk van de het succes van deze campagne is vastwel ook de wereldwijd bekende Ex-doelman en testimonial Oliver Kahn.

 

In Duitsland en Oostenrijk heeft Tipico binnen korte tijd een enorme groei op de markt doorgemaakt. Zelfs in andere landen zoals in België wil Tipico straks hun diensten als serieuze bookmaker gaan verlenen. De aanmelding voor een licentie bij de Belgische kansspeelcommissie is al gaande. Dit betekent echter wel dat Belgische spelers tot die tijd geen weddenschappen via www.tipico.com mogen afsluiten.

 

De actuele aanbieding:

 

Op dit moment heeft Tipico een bonus van 100 euro voor nieuwe klanten. Wil je de bonus ontvangen moet je  een rekening op de website van Tipico aanmaken. Ga daarbij maximaal 100 euro op je nieuw account storten. Onmiddelijk daarna ontvang je 100% bonus op je eerste storting. Het bedrag van 200 euro (100 euro bonus + 100 euro eerste storting) ga je achteraf telkens drie keer bij je favoriete wedstrijden inzetten. De quotering van 2.00 is een voorwaarde bij elke van deze zes weddenschappen. Zes weddenschappen omdat je de bonus en de eerste storting telkens drie keer moet rondspelen.  In totaal zijn het daarmee 600 euro die je gaat inzetten. Geldig zijn enkele weddenschappen en combinaties. Gebruik de onderstaande button “nu aanmelden” en ga meteen op de website van Tipico inschrijven.

 

Vergelijk de bonus direct op onze homepage met andere top bonussen en bereken verschillende aanbiedingen met behulp van onze weddenbonus calculator.