10:36 uur

Pak een Tipico bonus voor het weekend

Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent weer drie dagen vol voetbal en andere sport evenementen. Dat betekent dus ook weer veel mogelijkheden om te wedden op jouw favoriete clubs en individuele sporters. Bij Tipico is het aanbod van voetbal weddenschappen groot en ze bieden zowel de Jupiler Pro League als de Tweede Klasse aan voor hun klanten om op te wedden.

 

Tipico Mobiel wedden
© by Tipico

 

Ben je nog geen klant bij Tipico, dan kun je nog profiteren van een dikke eerste stortingsbonus als je nu een account aanmaakt. Die Tipico bonus is een goeie bonus omdat je het bonusbedrag slechts drie keer hoeft rond te spelen. Dat zijn nog eens bonus voorwaarden waar je wat mee kan. Geen gedoe met moeilijke voorwaarden of onmogelijke opgaven om maar te kunnen profiteren van hun aanbod, daar houden we van!

 

Mobiel wedden bij Tipico

Tipico biedt mobiele wedders een heel goede app om mee te wedden. Je kan de app voor iPhone en Android toestellen downloaden en je kan gelijk meespelen. Voor tablets zoals de iPad is de app ook beschikbaar. Heb je geen Android of Apple toestel? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de mobiele site van Tipico. Zo is er voor iedereen altijd wel een manier om onderweg op de hoogte te blijven van de  livescore van je favoriete team. Bovendien biet Tipico ook live weddenschappen en kun je nog tijdens de wedstrijd inzetten op de uitslag en zelfs over/under weddenschappen afsluiten op de eindstand van de wedstrijd.

 

Heb je nog geen account bij Tipico, dan is dit weekend misschien een goed moment om eens een nieuwe bookmaker uit te proberen en online te wedden op voetbal in de Belgische Eerste Klasse en Tweede Klasse.