10:00 uur

Tipico bonus nu ook voor België

Met de gratis wedden bonus van Tipico hebben we een redelijk nieuwe bookmaker uit Duitsland aan ons bonus-aanbod voor de belgische markt toegevoegd. Vanaf dit moment is het voor alle belgische spelers mogelijk om deze 100% bonus tot 100 euro binnen te halen. Het bonus-aanbod heeft geen einddatum, dus je hebt in elk geval nog een poosje de kans om een extra bonus van 100 euro op te halen.

Tipico NL
© by Tipico

Daarvoor zijn er maar 3 stappen nodig:

  1. Registreer je en voer je eerste weddenschap door
  2. Speel de bonus en de inzet 3 keer rond
  3. Profiteer van een bonus van maximaal 100 euro

De minimale inzet om om deze bonus te spelen bedraagt maar 10 euro en daardoor wordt het aanbod ook voor nieuwere spelers zonder veel ervaring attractief. Wel zijn er voorwaarden voordat de bonus kan worden uitbetaald worden, want je moet de bonus zowel als de eerste storting 3 keer rond spelen, en dit moet dan tegen een quotering van 2,00 of meer gebeuren.

We geven even een voorbeeld: Je bent geregistreerd op de site van Tipico en jouw eerste inzet bedraagt 100 euro, zodat je de maximale bonus kunt binnen halen. Nu moet je zowel de storting als ook de bonus drie keer rondspelen. Dat betekent dus dat je 300 euro plus 300 euro moet rondspelen, in totaal 600 euro. Daarbij moet de quotering voor elk weddenschap 2,00 of meer bedragen, zodat je bonus kan worden uitbetaald.

Volgens ons is dit echt een top bonus voor alle liefhebbers van sportweddenschappen. Je moet niet meer dan 10 euro inzetten, maar tegelijkertijd kun je maximaal 100 euro bonus krijgen, indien je met grotere bedragen wilt spelen. De bonus is namelijk een 100% bonus. Zo wordt het een actie, die zowel nieuwere spelers als ook meer ervaren spelers zal aantrekken. Naast de belgische markt is de bonus nog in een tal van andere landen beschikbaar. Voor het laatste nieuws over bonussen en promoties kijk je best naar onze artikels.