09:00 uur

Tipico bonus niet alleen via pc beschikbaar!

Bookmaker Tipico heeft een uitstekende welkomstbonus. Tegen een minimale storting van € 10 kunt een maximum bonus verkrijgen van maximaal € 100 (!)

 

Om de bonus vervolgens ook vrij te spelen om deze te kunnen uitkeren dient u zowel de bonus als het bedrag van inzet drie maal rond te spelen tegen een minimale quotering van 2,00. Hierna is de bonus vrij te besteden.

 

Om de welkomstbonus nog toegankelijker te maken heeft  Tipico een aantal mogelijkheden gecreëerd om weddenschappen aan te gaan ten aanzien van onder andere de bonus. Via de reguliere site is een zogeheten QR-code te zien waarmee direct de app voor zowel Android als Apple te verkrijgen is. Daarnaast is het voor Blackberry- en Windows-gebruikers mogelijk via de mobiele site weddenschappen af te sluiten. Hiermee wordt het hele scala aan smartphones gedekt door applicaties of een mobiele site. Dit geldt overigens ook voor het gebruik van een tablet. voor een smartphone kunt u de mobiele website bereiken door simpelweg een ‘m.’voor het internet adres te plaatsen. Voor tablet gebruikers is dit ‘tablet’.

 

Met deze aanpassing is het mogelijk om op vrijwel iedere plek waar u over een internet verbinding beschikt mogelijk weddenschappen te plaatsen via Tipico. Hiermee is de bereikbaarheid van de bookmaker sterk uitgebreid. Mocht u naast de welkomstbonus van Tipico nog opzoek zijn naar andere aanbieders dan hebben wij  hier de geüpdate lijst beschikbaar.