11:22 uur

Nu aanmelden met 100 euro gratis Tipbet Welkomstbonus!

Tipbet biedt nieuwe Nederlandse en Belgische klanten een welkomstbonus van 100 euro! Je kunt zelf kiezen voor een bonuspercentage van 50%, 100% of 200% en hebt onbeperkt de tijd om je bonus vrij te spelen. De quoteringen zijn hoog en het wedaanbod is groot. Lees nu meer!

 

Kies je Tipbet Bonus van 50%, 100% of 200% tot 100 euro!

Een groot voordeel van de Tipbet Bonus is dat je zelf kunt kiezen voor een bonuspercentage van 50%, 100% of 200%. Alle bonussen hebben een maximum van 100 euro. Kies je voor de 50% bonus speel je je stortings- en bonusbedrag 8x rond, bij de 100% bonus 12x en de 200% bonus 15x. Dit alles kan op alle weddenschappen naar keuze met een quotering van 2.00 of hoger. Het rondspeel aantal lijkt hoog, echter heb je onbeperkt de tijd om je bonus rond te spelen en de hoge quoteringen en het grote wedaanbod van Tipbet loont om te kiezen voor deze bookmaker!

 

Tipbet Welkomstbonus
© Tipbet

 

Tipbet: Betting met hoge quoteringen en groot wedaanbod

Tipbet is een oorspronkelijke Duitse bookmaker welke onder andere sponsor is van Bayer Leverkussen en Fortuna Dusseldorf. Het is een bekende speler op de wedmarkt en herbergt veel klanten door haar aantrekkelijke quoteringen en grote wedaanbod. Je kunt zowel pre-match als live weddenschappen spelen en nu ook kiezen voor mobiel wedden via de Tipbet App. Helaas is wedden met iDeal en Bancontact niet mogelijk, echter heb je met betalingsmethodes als Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller en een PaySafeCard voldoende alternatieven. Met 4 sterren is de Tipbet Bonus hoog genoteerd in ons Wedden Bonussen Vergelijk en we kunnen je dan ook aanraden om voor deze bookmaker te kiezen. Aanmelden bij Tipbet en het claimen van je bonus kan direct door op onderstaande banner te klikken.

Claim de bonus! Meer informatie