Belangrijke Informatie

888Sport accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De Tipbet Bonus was beschikbaar tot 12-05-2019. Kijk op de Tipbet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Tipbet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

TipBet biedt nieuwe klanten uit Nederland een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 100. Alle weddenschappen met minimum odds van 1.50 tellen mee om de bonus vrij te spelen. Je dient tienmaal je storting en bonus bedrag rond te spelen en dit binnen de 30 dagen. Je bonus wordt onmiddellijk na je storting toegekend! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER

Rondspeel voorwaarden

10 x eerste storting + 10 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Met de Tipbet Bonus krijg je na je storting een bonus van 100% tot € 100. Deze bonus kan je laten uitbetalen door je gestort en bonus bedrag tienmaal in te zetten. Inzetten kan op alle weddenschappen naar keuze met een minimum quotering van 1.50 en je hebt 30 dagen de tijd! Storten bij Tipbet kan onder andere met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Na je storting wordt je bonus direct toegekend. meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

12-05-2019

Voorbeeld

Stort bijvoorbeeld € 100 dan ontvang je de maximum bonus van 100% tot € 100. In totaal dien je dan 200 euro rond te spelen en dit tienmaal. Als je dus € 2000 hebt gebet op weddenschappen van 1.50, kan je de winsten laten uitbetalen. Je krijgt 30 dagen om dit te doen en je kan je weddenschappen voor kleinere bedragen spelen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximaal bonusbedrag van € 100
  • Goede min quoteringen van 1.50
  • Slechts 30 dagen de tijd.

Conclusie

Met € 100 maximum bonus is de Tipbet Bonus van uitstekende hoogte. Doordat je zowel je stortings- als bonusbedrag tienmaal dient rond te spelen kost het enige tijd voordat je bonus is vrijgespeeld, en je krijgt hier maar 30 dagen de tijd voor. Wij waarderen de Tipbet Bonus met 3,5 ster. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA) Hessisches Ministerium des Innern und für Sport ΕΕΕΠ Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij Tipbet en selecteer je gewenste bonus.
2
Maak een storting van minimaal € 10.
3
Speel je stortings- en bonusbedrag 10x rond en dit op odds van +1.50.

Tipbet Review & Ervaringen

Tipbet is nog niet zo lang actief als bookmaker (2015) en probeert gestaag haar bekendheid te vergroten. Dit doet het onder andere door het sponsoren van Fortuna Düsseldorf en Bayer Leverkussen. Ten slotte heeft het onlangs haar website vernieuwd om het speelgemak te vergroten.

Tipbet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Tipbet buttons op onze website klikt, kom je direct op de pagina van Tipbet, een van de Beste Bookmakers Nederland, terecht. Door vervolgens bovenaan op ´register now for free´ te klikken, kom je bij het registratieformulier terecht. Nadat je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld is je account klaar. Je kunt hierna direct overgaan tot het een storting. Dit kun je doen met bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.

Tipbet Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je het bonus aanbod van Tipbet kunnen bekijken. Waar het in eerste instantie geen wedden promoties aanbood, heeft het sinds de lancering van de nieuwe website hier wel ruimte voor gemaakt. Zo profiteer je soms van speciale stortingsbonussen, altijd van een cashback bij een verloren combi bet op 1 selectie en maak je ook kans op een jackpot van € 15.000.

Tipbet welkomstbonus
© Tipbet

Tipbet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Oorspronkelijk kon je maar op 9 sporten wedden bij Tipbet, inmiddels zijn er dit 13. Dit is echter nog altijd weinig vergeleken met andere bookmakers. Ook zo´n 60-70 selecties per voetbalwedstrijd is aan de lage kant. Wat wel goed is is het mobiel wedden aanbod. De Tipbet app is namelijk beschikbaar voor Android, iOS en Windows. Vele andere bookmakers bieden geen Windows versie van hun app aan.

Tipbet Quoteringen en Limieten

De gemiddelde quoteringen marge van de meeste bookmaker ligt zo tussen de 5% en 6%. Tipbet zit hier gemiddeld gezien vaak wat boven maar ook bij sommige duels weer onder. Qua limieten zul je niet snel last hebben bij Tipbet. Doorgaans kun je zoveel inzetten als je zelf wenst.

Tipbet Uitbetaling en Contact

Bij Tipbet kun je kiezen voor een uitbetaling via Skrill, Neteller, Visa/Mastercard of een bankoverschrijving. Bij de eerste 2 methodes ontvang je het geld nagenoeg direct op je rekening. De andere 2 methodes kunnen enkele werkdagen in beslag nemen maar zijn verder wel kosteloos. De support bereik je door het webformulier in te vullen of de FAQ te raadplegen. Ook kun je er sinds kort voor kiezen om gebruik te maken van de live chat.

Tipbet Conclusie

In alles is te zien dat Tipbet op een korte termijn in zeer veel zaken verbeterd is. Denk hierbij aan de vernieuwde website, het toevoegen van een live support en het vergroten van haar wedden aanbod. Desalniettemin is het wedden aanbod wel nog wat beperkt en mogen de quoteringen ook wat aantrekkelijker. Deze aantrekkelijkheid probeert het op een andere manier te vergaren. Naar onze mening is Tipbet een van de betere Betting Sites Nederland en zeker het proberen waard. Klik op een van de buttons, meld je aan en ervaar het zelf!