weddenbonus nieuws

Win tot 50% extra met combinatie weddenschappen bij Tipbet

Maak je graag combi bets bij bijvoorbeeld bookmakers voetbal? Maak dan gebruik van het fantastisch combi bonus aanbod bij Tipbet, en win tot 50% meer. Het enige dat je moet doen is combinatie weddenschappen op sporten zoals voetbal maken. Hoe meer je wed met combi’s, hoe beter! Hoe werkt het nou precies? Lees verder en begin je succes hieronder!

 

Hoe maak ik gebruik van de combinatie bet promotie bij Tipbet?

Je hebt tenminste 4 weddenschappen nodig in een combi bet om hiervan te kunnen profiteren.  Hoe meer bets je bijvoegt tot 20, hoe beter het percentage wordt. Het minimum is 5% extra wat oploopt tot een heel stevige 50% extra potentiële winsten. Het maximale aantal bets dat je moet toevoegen om de hele bonus te krijgen is 16.

 
 

Combinatie Bet bonus Tipbet
© Tipbet

 

Let wel op, als je van de volledige 50% bonus wilt genieten, dan is live betten veel aanlokkelijker zoals te zien valt in de bovenstaande afbeelding. Ook tellen enkel bets van 1.50 of meer voor deze promotie.

 

Een voorbeeld van verhoogde combi odds

Stel je hebt een € 10 combi bet met 16 verschillende bets, met odds van in totaal 40.00 op live weddenchappen, dan worden je quoteringen aangepast met een extra 50% bonus, dus in combinatie met de combi bonus veranderen deze meteen naar 60.00, waardoor in aanvulling van je mogelijke winst van € 400, er nog een extra € 200 bonus te prijs ligt.

 

Meer over de Tipbet Bookmaker

Actief sinds 2015, is de online bookmaker Tipbet druk bezig geweest met een naam voor zichzelf te bouwen op het internet met het doel bij de Beste Bet Sites te horen. Als sponsors van twee Duitse clubs Bayer Leverkussen en Fortuna Düsseldorf bouwen ze dan al meteen wat meer erkenning in hun product. Voor de stap online te zetten, hadden ze al vele jaren ervaring als fysieke bookie met een tal van kantoren waar sport en gok-fanatiekelingen konden wedden.

Naast het geweldige verhoogde combi bet aanbod, hebben ze ook nog ééns een fantastische welkomstbonus met wel liefst 100% tot € 100. Stortingen maken kan je via Visa en MasterCard, en Skrill of Neteller. Je krijgt hierna meteen je bonus, die je 10 maal je bonus en stortingsbedrag op minimum odds van 1.50 moet inzetten. Hiervoor krijg je 30 dagen, wat zeker voldoende tijd is om deze rond te spelen.

 

Waar wacht je nog op? Schiet in actie en kies dit aanbod, krijg een mooie 100% bovenop je € 100. Heb je liefst nog meer actie? Hierna kan je nog altijd de Combi Bet bonus kiezen zovaak je maar wil. Er staat geen verval datum op deze bonus, dus deze kan zoveel en zolang mogelijk gebruikt worden.

Over de auteur

vorig artikel
Belgische topper: Standard – Anderlecht met een gratis weddenschap
volgend artikel
Wed op de topper Liverpool - Chelsea en krijg € 30 Free bet