09:00 uur

Cashback bij Tipbet: 10% tot max €150

Tipbet heeft fantastische promoties zoals de €15 gratis voor nieuwe spelers uit Nederland en België. Daarnaast hebben ze ook een welkomstbonus van 100% tot €150 en voor bestaande klanten hebben ze de cashback promotie van 10% tot maximaal €150. We zullen deze promotie hieronder bespreken en lichten ook de welkomstbonus kort toe.
 

Meld je aan en krijg €15

  • Klik hiervoor op de banner of foto van Tipbet en registreer je.
  • Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden.
  • Geef in je account de Tipbet code ‘Extra15″ in.
  • Deze bonus kan je vrij spelen door combo bets met selecties van +1.80.
  • In totaal dien je voor €105 te wedden en dit binnen de 2 weken.

Als je de gratis Tipbet bonus hebt uitgeprobeerd kan je overgaan tot een storting. Dit kan je doen via Visa, Neteller, MasterCard, Skrill of PaySafeCard. Je krijgt een bonus van 100% tot €150. De omspeel voorwaarden zijn anders voor Belgen en Nederlanders. Nederlanders dienen de bonus + gestort bedrag vijfmaal rond te spelen en Belgen negenmaal. De minimum quoteringen van 1.60 en 90 dagen termijn blijven wel hetzelfde. Dit is een van de hoogste gratis bookmaker bonus die beschikbaar is.

 

© Tipbet

Cashback bonus 10% tot €150

De Cashback Tipbet bonus is er eentje voor de bestaande klanten. Veel wedders winnen niet elke week en daarom is het leuk dat deze bookmaker toch wat verlies terugstort op je account. Om te kwalificeren voor deze terug verdien bonus, dien je minstens 100 euro te storten op je spelers account tijdens de week. Je kan maximaal 10% tot €150 terug krijgen via deze promotie. Maar je kan die bonus wel vrijspelen tot maximaal 10 maal je verlies. Stel dat je €1000 hebt gestort, en je verliest €1000, dan heb je recht op €100 cashback bonus. Hiervoor dien je contact op te nemen met de klantendienst via chat of email support@tipbet.com en dit op maandag. Deze bonus dien je dan eenmaal rond te spelen op noteringen van minstens 1.85. De maximum winst die je kan laten uitbetalen in dit voorbeeld is €1000, want dat is maximaal 10 keer 100. Daarom hoef je dus geen bets te plaatsen met odds hoger dan 10, want de extra winst krijg je niet uitbetaald. Je hebt 14 dagen de tijd hiervoor. Neem een kijkje op Betting Sites Nederland voor meer promoties of schrijf je nu in bij Tipbet.