Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Svenplay Bonus

Bonus details

De Svenplay bonus biedt exclusief nieuwe klanten een 100% tot 100 euro bonus aan. Dit zal in totaal 6 keer bonus + storting ingezet moeten worden op odds van 2.00 binnen de 20 dagen. Deze aanbieding ontvang je meteen na je storting, die ook via iDEAL kan.

Wil je buiten de bonus details nog meer informatie over Sven play lezen? Scroll dan naar beneden voor onze volledige Svenplay review!
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 20

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Trustly Bank Transfer iDEAL

Bonus code

WED100SVP!

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

20 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

In totaal zal je via de Sven-play bonus 6 x 6 je stortings + bonus bedrag moeten inzetten om je 100% tot 100 euro te kunnen rondspelen. Dit zal trouwens ook op odds van minimum 2.00 of hoger moeten gebeuren, en natuurlijk staat er ook een tijdsduur van 20 dagen op of hij vervalt. Als laatste punt mag je natuurlijk geen systeemweddenschappen plaatsen, zowel als tennis, basebal, & draw no bet weddenschappen. meer minder

Tips

Hoewel je met Skrill & Neteller kan storten, krijg je hierbij geen bonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

29-01-2025

Voorbeeld

Voor het maximum bedrag van 100 euro stort je dus ditzelfde bedrag. Dit wordt dan 200 euro in totaal, en zal je 6 keer moeten inzetten op 2.00 odds op dit te kunnen uitcashen, binnen de 20 dagen. Een totaalbedrag van 1200 euro is dan ook niet zo veel om even rond te spelen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag
  • Hoog bonuspercentage
  • Geen Neteller/skrill

Conclusie

De hoogte van het bonusbedrag is dus heel goed, 100 euro is een geweldig bedrag om even een storting mee te verdubbelen. De rondspeelvoorwaarden zijn ook behoorlijk goed. 6 x 6 het totaal bedrag inzetten binnen 20 dagen is zeker niet onmogelijk en heel haalbaar. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer je bij Sven-play en kies je bonus.
2
Stort ten minste 20 euro, anders krijg je geen bonus.
3
Speel dit bedrag rond door 6 keer je stortingsbedrag, + 6 keer je bonusbedrag in te zetten op 2.0 odds binnen de 20 dagen.

Svenplay Review & Ervaringen

Zoals je weet houden wij jullie altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling in de betting sites wereld. Daardoor zijn we ook terecht gekomen bij deze nieuwe bookmaker Svenplay.

Enkele details over het bedrijf achter Svenplay:

  • MGA (Malta) licentie via het bedrijf L.C.S Limited, met licentie nummer C-64070
  • Dit is trouwens ook het bedrijf dat achter Svenbet zit
  • Dankzij onze goede relaties met hun bedrijf, zullen er ook vaak exclusieve promo’s komen
  • Jarenlange ervaring als sportsbook zorgt voor extra betrouwbaarheid
  • iDEAL is een optie om mee te storten

 

Zoals je ziet, hebben we hoogstwaarschijnlijk weer een prima aanwinst voor onze bookmakers nederland lijst. Laten we dan ook meteen overgaan tot de volledige, diepgaande Svenplay review.

150 euro Svenplay bonus!
© Svenplay

 

Hoe gunstig zijn de Sven-play odds om te wedden?

Eén van de belangrijkste zaken die we altijd meteen checken zijn de odds marges. Uiteraard zijn deze altijd een prioriteit, en vandaar wat we hier ook zoveel aandacht aan besteden.

Hieronder hebben we enkele Premier League wedstrijden die pas over drie dagen gespeeld worden, en de marges op al deze wedstrijden liggen rond de 5.3%. Dit is echt redelijk goed, zeker als je er vanuit kan gaan dat de odds bijna altijd verbeteren nog net voor de wedstrijdaanvang.

 

Hoe goed zijn de Svenplay odds?
© Svenplay – Enkele voorbeelden van odds

 

Iets wat je misschien zelf ook al hebt opgemerkt is het riant aantal selecties per wedstrijd. Elke wedstrijd heeft gemiddeld bijna 300 selecties waaruit je kan kiezen. Dit is ongelofelijk veel in vergelijking met de meeste andere bet sites, wat heel fijn is. We kiezen er even een match uit en hieronder kan je zien hoe makkelijk & overzichtelijk je selecties kan kiezen.

 

 

Sven-play voorbeeld van odds op een wedstrijd
© Svenplay

Als we nog één stap verder gaan en een selectie aanvinken dan zien we dit meteen rechts in ons betting formulier staan. Kies je bedrag waarvoor je wilt inzetten en je ziet meteen de mogelijke winst staan. In dit geval kiezen wij voor Arsenal @ 1.55 en zetten we 30 euro in.

 

We geven een voorbeeld van een weddenschap bij Svenplay
© Svenplay

Zoals je zelf ziet, is wedden bij Sven-play dus wel heel gemakkelijk, en ook nog eens redelijk gunstig dankzij de goede odds.

Account aanmaken bij Svenplay

Het doel van een bookie is uiteraard om een registratie zo vlot mogelijk te laten lopen. Laten we dus even ons zelf registreren om te zien of dit wel degelijk zo het geval is bij Svenplay.

Even je email adres en gewenst paswoord invullen, en je kan op het volgende scherm al je adresgegevens + persoonsgegevens meteen invullen. Een scherm later, en ongeveer 1 minuut (tenzij je traag typt) en je bent klant van Svenplay.

Ze zijn dus zeker in deze opzet van snelheid geslaagd, geen moeilijk gedoe, straight to the point!

Svenplay promoties

Buiten hun bookmaker bonus zien we momenteel enkel een loyalty bonus staan. Dit is een typische cashback bonus die je elke week 10% op je netto (cash) verliezen aanbiedt.

Het maximumbedrag dat je wekelijks kan terugtrekken is een mooie 150 euro. Dit wordt uitbetaald in freebets ter waarde van 25 euro. Heb je 75 euro cashback? Dan krijg je dus 3 van deze free bets.

Let wel op dat je bij freebets enkel de winst uitbetaald krijgt, de 25 euro freebet zelf wordt dus niet meegeteld bij de uitbetaling. Zet je in op 1.50 odds? Dan krijgt je dus (25 x  1.5) – 25 uitbetaald.

 

Svenplay mobiele app / website

Een Svenplay app is er momenteel nog niet, dus veel valt er niet te vertellen over dit verhaal. Waar we wel redelijk tevreden mee zijn, is de mobiele versie van de Svenplay site. Je kan gewoonweg alles met je mobiel doen, dat met de laptop of desktop ook kan.

Geen ramp dus dat er geen app bestaat, kijk zelf maar even naar hoe dit eruit ziet via ons screenshot hieronder:

 

Kijk naar het voorbeeld van de Svenplay Mobiele website© Svenplay

Niet slecht hé? Alles ligt dus binnen het oogbereik, en is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Sven-play klantenservice & contact

De beste manier om met Svenplay Contact op te nemen is via de live chat. Deze kan elke dag bereikt worden tussen 9:00 & 1:00 CET.

Wil je liever een meer officiële manier gebruiken om belangrijke zaken te discussiëren? Dan kan je best een mail sturen naar support@sven-play.com. Vaak zijn emails gemakkelijker om concrete vragen te stellen waar misschien wat over nagedacht moet worden, in geval van mogelijke klachten/bugs.

Momenteel is er geen Nederlandse klantenservice beschikbaar, wel kan je in het Engels, Duits of Spaans praten, & nog een heleboel talen die niet echt relevant zijn.

Svenplay Conclusie

Zocht je een vervanger voor Svenbet? Dan waarom niet Svenplay dat via hetzelfde bedrijf op de markt wordt gebracht. De odds zijn evengoed, het aantal selecties ligt ook superhoog en de algemene functionaliteit & betrouwbaarheid van de site zit ook perfect.

Voor ons persoonlijk is dit één van de beste opties op de markt, dus probeer vandaag nog Sven-play uit en registreer je via onze knop! Ook kan je gewoon iDEAL gebruiken om te storten!