Sven-play Bonus

Sven-play Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 20
Bonus code
WED100SVP!
Rondspeelvoorwaarden
6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.8

Sven-play Bonus details

SvenPlay is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De Svenplay bonus biedt exclusief nieuwe klanten een 100% tot 100 euro bonus aan in andere landen. Dit zal in totaal 6 keer bonus + storting ingezet moeten worden op odds van 2.00 binnen de 20 dagen. Deze aanbieding ontvang je meteen na je storting, die ook via iDEAL kan.

Wil je buiten de bonus details nog meer informatie over Sven play lezen? Scroll dan naar beneden voor onze volledige Svenplay review!

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag
  • Hoog bonuspercentage
  • Geen Neteller/skrill

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

20 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

29-01-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

In totaal zal je via de Sven-play bonus 6 x 6 je stortings + bonus bedrag moeten inzetten om je 100% tot 100 euro te kunnen rondspelen. Dit zal trouwens ook op odds van minimum 2.00 of hoger moeten gebeuren, en natuurlijk staat er ook een tijdsduur van 20 dagen op of hij vervalt. Als laatste punt mag je natuurlijk geen systeemweddenschappen plaatsen, zowel als tennis, basebal, & draw no bet weddenschappen.

Tips

Hoewel je met Skrill & Neteller kan storten, krijg je hierbij geen bonus.

Voorbeeld

Voor het maximum bedrag van 100 euro stort je dus ditzelfde bedrag. Dit wordt dan 200 euro in totaal, en zal je 6 keer moeten inzetten op 2.00 odds op dit te kunnen uitcashen, binnen de 20 dagen. Een totaalbedrag van 1200 euro is dan ook niet zo veel om even rond te spelen.

Conclusie

De hoogte van het bonusbedrag is dus heel goed, 100 euro is een geweldig bedrag om even een storting mee te verdubbelen. De rondspeelvoorwaarden zijn ook behoorlijk goed. 6 x 6 het totaal bedrag inzetten binnen 20 dagen is zeker niet onmogelijk en heel haalbaar.